To je to što me zanima!

Ulovili dilera u Šibeniku: Bježao policiji na mopedu pa bacio ruksak sa pola kile 'speeda'

Muškarac (39) bio je suputnik na skuteru kojim su bježali policiji, a u bijegu je bacio i ruksak u kojem su policajci našli skoro pola kile 'speeda'
Vidi originalni članak

Šibenski policajci ulovili su dilera (39) nakon kraće potjere u subotu popodne. Policajci su oko 18 sati na magistrali pokušali zaustaviti moped šibenskih tablica koji je vozio 27-godišnjak, dok je iza njega kao suputnik bio muškarac (39). Na znak policijskih službenika on se nije zaustavio, već je krenuo bježati. 

Nekih 500 metara kasnije, vozač mopeda je stao, a 39-godišnjak je bacio ruksak u bijegu. Brzom intervencijom policije osumnjičeni su uhićeni i privedeni u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

Obavljenim radnjama očevida je utvrđeno da se u odbačenom ruksaku nalazi jedna pvc vrećica ispunjena s drogom amfetamin „speed“  bruto težine 470 grama.

Nakon provedenog istraživanja protiv 27-godišnjeg vozača je zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama izdan obavezni prekršajni nalog, dok je 39-godišnjak uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Šibenik, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko kninske

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare