To je to što me zanima!

Ušao na sud bez maske i napao policajca: 'Jeste vi normalni, moj ćaća se borio za ovu državu'

Prilikom ulaska u zgradu suda, kako se doznaje, muškarac na lice navodno nije želio staviti zaštitnu masku. Policajci su ga zaustavili koristeći "pepper" sprej i teleskop
Vidi originalni članak

U incidentu na Općinskom sudu u Splitu, na lokaciji u Dračevcu, trojica pravosudnih policajaca oborila su muškarca na pod, udaravši ga i teleskopskom palicom. Muškarac je naime, odlučio ignorirati epidemiološke mjere, odnosno nije stavio zaštitnu masku prilikom ulaska u zgradu. Napao je pravosudnog policajca uhvativši ga za vrat.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve se odvijalo u utorak oko 11.30 sati, a neugodna scena počela je na porti zgrade suda. Napadnutom policajcu ubrzo su u pomoć priskočile kolege. Razjarenog čovjeka jedva su uspjeli svladati i staviti mu lisičine. Osim fizičke snage morali su upotrijebiti i "pepper" sprej te palicu. Dok su ga tako držali pritisnutog o pod, muškarac je galamio.

- Moj se ćaća borio za ovu državu, jeste li vi normalni? Vi ćete mene bacat na pod? Meni je pet rođaka poginilo, a vi ćete mene bacat? Nitko vam ne nosi masku gore, a vi ste mene napali? - vikao je čovjek. Ubrzo su ga odveli u policijsku postaju. Kako nam kažu u PU splitsko-dalmatinskoj, kriminalistička obrada je u tijeku, a kakvu prijavu će dobiti nakon obrade, znat će se u srijedu tijekom dana.

Idi na 24sata

Komentari 397

  • future79 12.02.2021.

    Stari moj saznaj što prije ime i prezime tog "hrabrog" policajca pored još dvojice...sačekaj ga poslije posla i zgazi ga da pol godine ne dolazi na posao...fuj i sramota...

  • jebojebic 10.02.2021.

    Postoji video dogadaja i ovo je sve napisano laz..... Zar se lazne vjesti ne kaznjavaju?????

  • Šunka12 10.02.2021.

    Vi bi čak i Boga ubili pa kad ste takvi mudaši stanite pred Boga pa ko koga već znam ishod te bitke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare