To je to što me zanima!

Ukrajina napala rusko područje dronovima, Rusi odmah udarili na Kijev: 'Ostanite u skloništu'

Reutersovi svjedoci izvijestili su da su čuli nekoliko eksplozija u i oko Kijeva koje su zvučale kao da sustavi protuzračne obrane pogađaju zračno oružje
Vidi originalni članak

Ruski sustav protuzračne obrane uništio je 12 ukrajinskih bespilotnih letjelica koje su gađale rusko područje Brjansk, rekao je u nedjelju guverner tog područja koje graniči s Ukrajinom. Prema dosadašnjim podatcima u napadaju nije bilo žrtava niti štete, rekao je Alexander Bogomaz, guverner područja Brjansk u aplikaciji za razmjenu poruka Telegram.

Rusija je uzvratila zračni napadima na Kijev i njegova okolna područja, prisilivši sustave protuzračne obrane da odbiju udare.

Reutersovi svjedoci izvijestili su da su čuli nekoliko eksplozija u i oko Kijeva koje su zvučale kao da sustavi protuzračne obrane pogađaju zračno oružje. Oglasio se i kijevski gradonačelnik Vitalij Kličko.

“Eksplozije u Kijevu, snage protuzračne obrane rade u regiji i glavnom gradu. Ostanite u skloništima!”

 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • pajo0001 23.06.2024.

    Raketa ja kojev, direkt raketa na moskvu, a ne neki tamo luhansk. Sa rusima se moze samo na snagu jer ....stoka je to

  • Zmar117 23.06.2024.

    Iako se Srbija reklamira kao neutralna država koja ima simpatije prema Rusiji, stvarnost je potpuno drugačija.. Naime Srbija je preko drugih država isporučila municije Ukrajini za gotovo milijardu eura vrijednosti.. Naravno time preuzima rizik da neki gradovi u Srbiji poput Kragujevcu ne završe na zloglasnoj Putinovoj nuklearnoj listi..

  • Retro Ranac 23.06.2024.

    Svaki put kad Ukrajina udari po Rusiji oni im vrate višestruko........Ukrajina.. ništa nije provela iz sporazuma iz Minska, te poduzimala akcije koje su isprovocirale rat, napad Rusije. Sve je to koordinirano sa USA. ........Amerika dosad nesumnjivo ima najviše koristi od rata, EU ima štetu, .......... Dešavaju se strukturalne promjene koje ce trajno uništiti konkurentnost evropske privrede koja je pocivala na jeftinoj energiji i sirovinama iz Rusije............. Zima tek dolazi i u EU uopce nece biti ugodna, biti ce jeziva...... - Zeleny je pravi nabrijani radikal i fanatik na Kokainu... i do sad se pokazao nesposoban za bilo kakve pregovore.Odbio je vec nekoliko ruskih prijedloga za zaustavljanje rata i trazi od kauboja sve opasnije oruzje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare