To je to što me zanima!

Ukrajinka devastirala šumu na Pelješcu: Zabranili joj gradnju, ona skinula tablu i nastavila

Iako je Državni inspektorat zatvorio gradilište, žena je tijekom svibnja ove godine uklonila tablu oznake zatvorenog gradilišta i nastavila s izvođenjem bespravnih radova
Vidi originalni članak

Dubrovačko - neretvanska policija završila je istragu nad Ukrajinkom (51), koju terete da je uništila stanište, pustošila šumu i protupravno gradila na poluotoku Pelješcu. 

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičena, kao jedina osnivačica i članica pravne osobe čija je djelatnost pružanje smještaja i djelatnost pripreme i usluživanja hrane, u neutvrđenom vremenu, u Lovištu na poluotoku Pelješcu, uništila šumu površine 3 HA, pogoršala stanište uvršteno u ekološku mrežu značajnu za očuvanje ptica i na parceli izgradila građevine nepoznate namjene izvan građevinskog područja, a unutar zaštićenog obalnog pojasa.

Iako je Državni inspektorat zatvorio gradilište, žena je tijekom svibnja ove godine uklonila tablu oznake zatvorenog gradilišta i nastavila s izvođenjem bespravnih radova.

Policija protiv osumnjičene podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Grobnik 69 27.07.2024.

    Pošaljite ju Putinu da ju jebe dan i noć govno kapitalističko

  • billi Galeb 23.07.2024.

    Pa to su eu prijatelji,a pogotovo u Hrvatskoj. Mnogi naši sugrađani kažu da su ukrainci naša braća. Naš veliki vođa otkida od naših usta i daje njima

  • problematik 23.07.2024.

    Hrvatskim građanima bi brzo došla u kraj ova sirova vlast no strancima mogu pušiti

Komentiraj...
Vidi sve komentare