To je to što me zanima!

Ukrajina: Britanski novinar Reutersa ubijen u ruskom napadu na Kramatorsk

Četiri novinara - njemački, latvijski, ukrajinski i američki državljani te također zaposlenici Reutersa - spašena su s prijelomima, posjekotinama i drugim ozljedam
Vidi originalni članak

Britanski novinar zaposlen u novinskoj agenciji Reuters ubijen je, a četiri druga zapadna novinara ranjena su u ruskom raketnom napadu na hotel u Ukrajini, rekli su lokalni dužnosnici u nedjelju. Tijelo je izvučeno iz ruševina tek satima nakon noćašnjeg ruskog napada na Kramatorsk, grad na istoku Ukrajine, rekao je na Telegramu ukrajinski guverner regije Donjeck, Vadim Filaškin.

ODVAŽNOST, ODVAŽNOST, ODVAŽNOST! Pattonov recept za ukrajinski prodor u Rusiju: Bitke biju i tenkovi kakve ima Hrvatska

Četiri novinara - njemački, latvijski, ukrajinski i američki državljani te također zaposlenici Reutersa - spašena su s prijelomima, posjekotinama i drugim ozljedama.

Reuters je ranije izvijestio da se jedna osoba iz šestočlanog tima iz hotela i dalje vodi kao nestala, dok su dvije odvedene u bolnicu, a preostale tri pronađene.

Ured ukrajinskog javnog tužitelja rekao je da je zgradu pogodio projektil Iskander-M.

'MOLITVA NIJE ZLOČIN' Papa Franjo osudio odluku Ukrajine da zabrani pravoslavnu crkvu blisku Rusiji

Napad je potvrđen na proruskim blogovima. Prema njihovim riječima, Kramatorsk je napadnut teškim FAB-1500 bombama. Međutim, blogeri su rekli da je pogođen proizvodni pogon strojeva i nekoliko vojnih objekata.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • bembula 26.08.2024.

    logčno ti si bu......a. rusofilska go.....a i njihova logika.

  • vasko 26.08.2024.

    Poginuo je britanski novinar i u Gazi

  • Logčno 26.08.2024.

    Samo neka Ukrainci 'čačkaju' ruse i naka odbiju mirovne pregovore, upadaju u kursku oblast itd, pa onda kukaju šta ih ovi bombardiraju a Nato boli neka stvar jer ginu masovno ukrainci a oni prodaju naoružanje....sve se vrti oko zapadnjačkog profita. To samo isprane budale ne kuže.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare