To je to što me zanima!

Uklonili su stolice koje je netko bacio na ulaz u PP Medvednica: 'Ovo nije izoliran slučaj...'

Kako navode iz PP Medvednica, slične situacije nema potrebe prijavljivati policiji jer i sami imaju ovlasti pokrenuti prekršajni postupak, no ako nemate počinitelja kao što je ovdje slučaj, onda, kažu, otpad zbrinu sami
Vidi originalni članak

Hrpu crvenih uredskih stolica netko je u nedjelju bacio na sami ulaz u Park prirode Medvednica. Iz Parka su nam rekli da često tamo ljudi bacaju smeće, a oni to redovito onda čiste. Odbačene stolice su zbrinuli, ali nisu nikoga prijavili, piše Index. Kako navode, slične situacije nema potrebe prijavljivati policiji jer i sami imaju ovlasti pokrenuti prekršajni postupak, no ako nemate počinitelja kao što je ovdje slučaj, onda, kažu, otpad zbrinu sami.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve sam prijavio i Parku prirode Medvednica iz kojeg su odgovorili da će uskoro biti saniran otpad, a nadam se da će i tražiti krivca jer navodno postoji snimka vozila koje je dovezlo sve te stolice i ostavilo ih na samom ulasku prije velike brane u Malom Potoku, kazao je čitatelj koji je snimio i video.

Iz PP Medvednica navode da nitko nije zatečen prilikom činjenja prekršaja, nema svjedoka, a na stolicama nema oznaka koje bi upućivale na počinitelja. Vodoprivreda je zbrinula odbačene stolice na otpad.

POGLEDAJTE SNIMKU VIDEO Sramota! Netko na ulaz u Park prirode Medvednica bacio stolice: 'Ako znate spodobe...'

No, ovo nije izoliran slučaj, ističu iz PP-a Medvednica i žale se na učestali problem bacanja otpada. Za zbrinjavanje otpada nisu zaduženi pa se otpad dva puta godišnje rješava organiziranim akcijama čišćenja.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare