To je to što me zanima!

Uhitili Tomislava Opačka, brata bivše saborske zastupnice. Ide u istražni zatvor, vratio se u RH

Tomo Opačak umjesto izdržavanja kazne u zatvoru, gdje je trebao provesti preostalih pet mjeseci po pravomoćnoj presudi, nalazio se na slobodi u Bosni i Hercegovini.
Vidi originalni članak

Tomo Opačak, kontroverzni poduzetnik iz Slavonskog Broda, jutros je došao na Granični prelaz Svilaj na kojem su ga policijski službenici odmah uhitili na temelju raspisane Međunarodne tjeralice. Na Graničnom prelazu bili su i njegovi odvjetnici, piše SB Online.

Priveli su ga u najbliži istražni zatvor, prema već propisanoj proceduri.

U ZATVOR ĆE ČIM BUDE BOLJE Brat saborske zastupnike pobjegao u BiH zbog propusta policije: 'Bio im je u zgradi...'

- Danas u 9.04 sati, na graničnom prijelazu Svilaj na ulazu u Republiku Hrvatsku, uhićen je 43-godišnjak za kojim je raspisana potraga. Policijski službenici su navedenog predali u zatvor u Požegi - javljaju iz policije.

Podsjetimo, riječ je o bratu bivše nezavisne saborske zastupnice Marine Opačak Bilić. Tomo Opačak umjesto izdržavanja kazne u zatvoru, gdje je trebao provesti preostalih pet mjeseci po pravomoćnoj presudi, nalazio se na slobodi u Bosni i Hercegovini.

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • nemampojmaocempricam 01.08.2024.

    Svi ti preko grane su dosli u hr da se obogate na brz nacin sve moguce prevare znaju.sve protjetari ko ne voli hrvatsku i svima oduzet drzavljanstvo.ali hvala hdz u i ekipi na tom prvo.mrš

  • umjereni pacifist 30.07.2024.

    predao se na izdržavanje kazne.

  • Karlo72 29.07.2024.

    Čudno kako se mnogi sjete bosanskih ćevapa kad ovdje naprave neko sra....

Komentiraj...
Vidi sve komentare