To je to što me zanima!

Uhitili studente na Velesajmu u Zagrebu: Odjenuli se u policajce za party. Kaznili ih s po 380 €

'Studentu je žao zbog počinjenog prekršaja. Nije znao da ovim čini prekršaj, a uniforme je kao i studentica dobio od jednog policijskog službenika za Halloween party na koji su namjeravali ići', piše u presudi
Vidi originalni članak

Općinski sud u Novom Zagrebu presudio je da su student (23) i studentica (23) krivi jer su 28. listopada 2023. u 22.45 sati na Zagrebačkom velesajmu narušavali javni red i mir posjetitelja javnog okupljanja na Lollipop partyju ispred paviljona br. 12A na način da su na sebi neovlašteno nosili dijelove službene policijske uniforme.

UZNEMIRUJUĆE Udruga iz Imotskog: Maturant zlostavljao mačku ispred škole pa ju ubio; Policija: Istražujemo

Studentica je, kako piše u presudi, nosila službenu policijsku polo majicu plave boje i kratkih rukava s pripadajućim oznakama, službenu policijsku šilt kapu, policijsku oznaku s natpisom 'Policija', lisice s ključem, policijsku palicu, opasač s pripadajućom futrolom za lisice, futrole i držače, sve original policijsko.

Student je nosio službenu policijsku polo majicu kratkih rukava s oznakama, policijsku oznaku s natpisom 'Prometna policija', policijsku oznaku za zvanje 'Policajac', policijski opasač s pripadajućom kopčom, policijsku futrolu za nošenje kratkog naoružanja, lisice s ključem i službenu palicu.

NOVAC TROŠILI NA DROGU I KOCKANJE Zagrebačka policija uhitila je serijske pljačkaše: Napadali su strane radnike, prijetili i tukli

Zaustavili su ih policijski službenici i priveli u službene prostorije VI. policijske postaje Zagreb na daljnje kriminalističko istraživanje. Neovlašteno su nosili znakove službene osobe.

Sudac ih je proglasio krivima i naložio im da plate po 380 eura kazne. Od toga se svakome oduzima 80 eura zbog dva dana provedena u policijskom pritvoru. Uniforme su im oduzete.

Studenti su priznali prekršaj i žao im je zbog toga. 

'Studentu je žao zbog počinjenog prekršaja. Nije znao da ovim čini prekršaj, a uniforme je kao i studentica dobio od jednog policijskog službenika za Halloween party na koji su namjeravali ići', piše u presudi. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Deanna06785 08.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju --> NU21.FUN

  • Millmella 08.02.2024.

    >>>>>>> Dobrodošli u najbolji intimni klub - - - - Top25.fun

  • xOOx 07.02.2024.

    a kako znamo da ovi koji su ih uhitili isto nisu bili u kostimu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare