To je to što me zanima!

Uhitili prevaranta: Prodao mu stari Samsung, platio Galaxy

Varaždinac (29) je kazneno prijavljen zbog prijevare. Muškarcu iz Omiša je prodao telefon za 2200 kuna, ali je isporučio stari telefon i neodgovarajući punjač
Vidi originalni članak

Zbog prijevare prilikom internet kupnje, odnosno prodaje mobitela policija je uhitila 29-godišnjeg Varaždinca. On je muškarcu (31) iz Omiša preko internet oglasnika prodao Samsung Galaxy za 2200 kuna. Omišanin mu je uplatio novac, no na kućnu adresu stigao mu je rabljeni Samsung i neodgovarajući punjač. Varaždinac je kazneno prijavljen zbog prijevare.

Policija još jednom apelira na građane da budu oprezni kod naručivanja i plaćanja predmeta, koje kupuju putem interneta, osobito kada se radi o predmetima veće vrijednosti. Savjetuju ih da budu posebno oprezni kod slanja osobnih podataka, kao i podataka o bankovnim karticama i računima. 

U posljednjih nekoliko tjedana zabilježen je veći broj internet prevara u splitsko-dalmatinskoj županiji. Tako su kupci, umjesto skupocjenih iPhonea, dobivali 'cigle'  kave, jeftine rabljene mobitele, komad drveta i poklopac iPhonea...

Idi na 24sata

Komentari 38

  • najiram 10 25.02.2013.

    preko interneta što god sam kupio bilo je ono što sam i tražio , treba znati procjeniti robu i pogoditi se sa prodavačem, ujedno i ne kupovati ono što se mora vidjewti što kupuješ, ja sam zapravu kupio i bolje nego sam se nadao i svaka čast časnim prodavateljima,no ima ljudi koji hvataju u mutnom .

  • 25.02.2013.

    Mogla bi nadležna državna služba početi provjeravati te internetske oglasnike. Kad kaže: "prodajem nov, zapakiran, nešto-"....zašto bi netko prodavao nov, zapakiran uređaj? Skužio je kad je došao doma iz telekomunikacijske kompanije da zapravo ima već jedan takav koji mu je poklonio "tata". Nazoveš za dva dana, ima ga opet, kako on kaže "još uvijek ga nisam prodao", a prodao ih je bar deset komada u dva dana. Pravna država, kontrole?????Helouuu, ima li koga?

  • MarkoBura 24.02.2013.

    i mene su zajebali, kupija sam kupus a dobija salatu i to zimsku

Komentiraj...
Vidi sve komentare