To je to što me zanima!

Uhitili djevojčicu (14) u Grazu: Planirala je teroristički napad?

Kako je u subotu priopćila policija, mladoj su osobi oduzeti “predmeti pripremljeni za zločin, kao i relevantni propagandni materijal”, uključujući oružje i propagandni materijal Islamske države
Vidi originalni članak

Djevojčica (14) uhićena je u Grazu jer je navodno planirala teroristički napad u središtu grada. Prilikom pretresa policajci su kod nje otkrili propagandni materijal Islamske države, nož i sjekiru, piše Fenix-magazin.

Kako je u subotu priopćila policija, mladoj su osobi oduzeti “predmeti pripremljeni za zločin, kao i relevantni propagandni materijal”, uključujući oružje i propagandni materijal Islamske države. Policija je ušla u trag djevojčici zahvaljujući chatovima koje su pratili.

Policija je također priopćila da je dojava europskog sigurnosnog tijela prvotno odvela istražitelje Štajerskog državnog ureda za državnu sigurnost i borbu protiv ekstremizma (LSE) na trag mladim ljudima iz Crne Gore.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • tutek! 20.05.2024.

    Ma dajte, sve su to budući doktori i naučnici, ne bi oni ni mrava zgazili. Zamislite što tek spremaju oni stariji kad se i djeca "igraju" terorističkih napada. Čeka nas vrlo burna budućnost. Pričat će tko preživi.

  • tico123 19.05.2024.

    ima ona još puno pomagača

  • 19.05.2024.

    Djevojčica (14) je rekla da nije htjela i da neće više nikada, samo se igrala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare