To je to što me zanima!

Uhićenja u Zagrebu, Bjelovaru i Splitu: Akcija Uskoka i policije protiv gospodarskog kriminala

Uhićene sumnjiče da su u sastavu zločinačkog udruženja počinile kaznena djela protiv gospodarstva. Nakon njihova ispitivanja Uskok će odlučiti o daljnjim mjerama
Vidi originalni članak

U tijeku su uhićenja i provođenje hitnih dokaznih radnji, kratko je priopćio Uskok. Dodaju da se navedene radnje provode na području Zagreba, Bjelovara i Splita u odnosu na više osoba za koje se osnovano sumnja da su u sastavu zločinačkog udruženja počinile kaznena djela protiv gospodarstva.

USKOK će nakon ispitivanja osumnjičenika donijeti odluku o daljnjem postupanju u predmetnom slučaju o čemu će pravodobno obavijestiti javnost.

O akciji su se oglasili i iz Ravnateljstva policije.

Policijski službenici Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta - Služba Osijek, u koordinaciji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, provode kriminalističko istraživanje kojim je obuhvaćeno više osoba zbog sumnje da su počinili kaznena djela iz domene gospodarskog kriminaliteta u sastavu zločinačkog udruženja.
 
U tijeku su uhićenja i hitne dokazne radnje na području Zagreba, Bjelovara i Splita. Po dovršetku kriminalističkog istraživanja PNUSKOK - Služba Osijek podnijet će kaznenu prijavu Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, priopćila je policija.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • yocko 27.06.2024.

    Admine,,, zašto sam dobio žuti karton samo sam rekao da su prije bili crveni komunisti a danas su plavi, znade narod da su ama baš svi bili komunjare koji su stvarali HDZ a ne državu,državu su stvorili i obranili branitelji a ne HDZ.

  • Car.Mrgud 27.06.2024.

    Protiv gospodarstva (mada se ne zna kojeg to "gospodarstva" kad gospodarstva jedva da imamo..ako) već 33 godine radi hade3ej&assdepej bratstvo...to ste njih počeli hvatat ili lovite one najsitnije ribice...planktone čak?

  • Šaptač_Majmunima 27.06.2024.

    Kada če uhičenja vodstva zločinačke organizacije? Presuda je pravomočna!

Komentiraj...
Vidi sve komentare