To je to što me zanima!

Udala se za 'krivog': Njezina obitelj ju kamenovala do smrti

Pakistan: Farzana Parveen udala se za svog dugogodišnjeg dečka, s kojim je bila i trudna. Obitelj ju je ubila, a kasnije su se "opravdali" da se radi o ubojstvu iz časti
Vidi originalni članak

Trudnu ženu iz Pakistana njena vlastita obitelj je kamenovala do smrti, samo zato što se udala za čovjeka kojeg je voljela. Oko 20 članova njene obitelj, uključujući oca i braću, napala su nju i njenog supruga usred bijela dana, javlja Daily Mail.

Farzana Parveen ubijena je u Lahoreu, potvrdila je i policija. Policija ističe kako je obitelj ubila jer se protiv njihove volje udala za Mohammada Iqbala, svog dugogodišnjeg dečka. Žena je bila tri mjeseca trudna.

Obitelj je dočekala ženu i njenog supruga ispred suda te su na njih počeli bacati kamenje. Htjeli su je oteti od njega, no nakon što se počela opirati počeli su je gađati kamenjem i ciglama. 

Ženin otac se nakon kamenovanja predao policiji i rekao im je da se radi o "ubojstvu iz časti".

Idi na 24sata

Komentari 231

  • majamala 06.06.2014.

    to uopće nema veze sa Islamskom religijom,niti Kuranom,ja sam između ostalih svetih spisa čitala i Kuran...tako da bezveze ne pljujete po jednoj religiji( ja sam kršćanka inače). To su neki zatucani,primitivni običaji ,još primitivnijih ljudi,bezosjećajnih,,,ne znam je li to zbog klime ili čega,zbog neinteligencije svakako,zbog neobrazovanosti i neproširenih vidika...ali u Kuranu nisam naišla na uputstva da se to radi.. a ustalom i u Bibliji ima slučajeva kamenovanja...

  • MARINELLA_1 31.05.2014.

    koji je to poremećen narod..jednostavno da ne povjeruješ

  • AdryBeky 30.05.2014.

    dok nam dolaze ovakve vijesti iz tih drzava,nemamo se sta vise cuditi!!! i previse puta se tako nesto vec dogodilo!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare