To je to što me zanima!

Učiteljica spavala s učenikom kojem je bila mentorica, a drugima je slala gole slike

Alexa je predavala u srednjoj školi u Louisiani, a uhitili su je u utorak  nakon što je policija sakupila dovoljno dokaza da makne predatoricu od djece
Vidi originalni članak

Novi slučaj pohotnih predatorica u američkim školama! Uhitili su Alexu Wingerter (35), učiteljicu za koju je policija u ožujku dobila dojavu da se ponaša sumnjivo prema učenicima, da im kupuje alkohol i da se zabavlja s njima na neprikladan način, piše Post.

Alexa je predavala u srednjoj školi u Louisiani, a uhitili su je u utorak  nakon što je policija sakupila dovoljno dokaza da makne predatoricu od djece.

Sumnjiče je da je učenicima slala svoje gole fotografije i eksplicitne poruke na društvenim mrežama, da im je kupovala alkohol u barovima i da je najmanje s jednim od učenika imala odnose.

- Istražitelji su pronašli dovoljno dokaza da je Wingerter spavala s najmanje jednim 18-godišnjakom, a bila mu je mentorica i da je kupovala alkohol za učenike - objavili su iz policije.

UČITELJICA PREDATORICA Zaključala se s učenikom (14). Priznala je sve. Otkrili su jezive detalje. Našli i eksplicitne fotke

Školski odbor potvrdio je da Alexa više ne radi kod njih.

- Sigurnost učenika nam je prioritet. Svako sumnjivo ponašanje prijavljujemo policiju - objavila je škola. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Dmitar Kralj 03.05.2024.

    Svaka čast. Bolje da se kara i naukuje djecu, nego da ih uči kako je ratovanje divno. I "polaganje života na oltaru domovine".

  • Sivonja i Vesna 03.05.2024.

    Ja sam kod svoje išao na dodatne sate-znala se više puta ,previše mi se unosit,stavljati strastvene parfeme,sjedit u kosulji do pola raskopcanoj bez grudnjaka-vise puta me dovozila doma,da moji ne dolaze po mene-svaki put idem se tušnut pa te vozim-pa me je zamolila da joj pomognem skopčat haljinu od iza-ja svaki put sadrem kožu kad dodjem doma-dovodila me do ludila-puuuuu hebem ti

  • branimir220250 03.05.2024.

    puklo je iznutra😂😂😂😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare