To je to što me zanima!

Ubojica Anđele Bešlić htio van na uvjetni otpust! Sud je odbio

Bulju je kazna za ubojstvo Anđele Bešlić postala pravomoćna 2006. godine, a ističe mu 10. travnja 2024. godine
Vidi originalni članak

Ivan Bulj, koji je dobio 22 godine za ubojstvo Anđele Bešlić 2002. godine, neće na uvjetni otpust, odlučio je Visoki kazneni sud koji je odbio njegovu žalbu na odluku Županijskog suda u Velikoj Gorici.

Bulju je kazna za ubojstvo Anđele Bešlić postala pravomoćna 2006. godine, a ističe mu 10. travnja 2024. godine. Početkom ove godine njegova obitelj tražila je da ga puste na uvjetni otpust, a kao razlog naveli su zdravstvene probleme Bulja i njegove kćeri.

No sud u Velikoj Gorici je to odbio, Bulj se žalio, ali sad je Visoki kazneni sud potvrdio odluku suda i ubojica ostaje u zatvoru.

- Zdravstveno stanje zatvorenika i njegove kćeri nema takav znača kojim bi se opravdalo puštanje - stoji između ostaloga u odluci Visokog suda.

Ubojica je i ranije tražio puštanje na slobodu, ali zahtjevi su mu redom bili odbijani.

Podsjećamo, Bulj je u ožujku 2002. godine ubio Anđelu Bešlić koja je tada imala 17 godina. Vraćala se s koncerta pješice, a bila je par stotina metara od svoje kuće kad ju je presreo Bulj, strpao ju je u vozilo i ubio.

Tijelo je bacio u šikaru, a nakon mjesec dana našao ga je slučajni prolaznik.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • japanokinezjapano 25.08.2023.

    Šta taj nakon svega ima obitelj?

  • moram reći ..... 23.08.2023.

    Slučajna država ima ovakve kazne. Mirovine, plate, korupcija vrha, pomorsko dobro turistima, ograde. Zivio Tito!

  • 23.08.2023.

    Za takve je jedna lagana inekcija koja napravi ugrusak u krvi i srce ubrzo stane. On, Srđan Mlađan i ekipa... Zar takve ljude treba puštati na slobodu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare