To je to što me zanima!

Ubila 10 ljudi? Umirovljenicu snimili kako nosi komad žrtve

Rusija: Umirovljenica koju nazivaju 'Baka Jack Trbosjek' vodila je dnevnik u kojem je priznala najmanje deset ubojstava. Snimile su je kamere kako baca ostake žrtve
Vidi originalni članak

Tamara Samsonova (68) osumnjičena je za seriju ubojstava u Sankt-Peterburgu. Snimljena je i kako nosi dijelove tijela žrtava u plastičnim vrećicama. Policija sad istražuje da li je žena povezana s nizom neriješenih ubojstava. 

Umirovljenica koju nazivaju "Baka Jack Trbosjek" vodila je dnevnik u kojem je priznala najmanje deset ubojstava u zadnjih dvadeset godina. Tamara je žrtvama odsijecala glave i komadala njihova tijela. Bivša radnica u hotelu, dnevnik je vodila na ruskom, engleskom i njemačkom i držala ga na polici s knjigama o "crnoj magiji" i astrologiji. 

Otkrili su je ovaj tjedan nakon što su nadzorne kamere snimile kako dijelove tijela starije žene nosi u vrećicama. Policija sada njezine bilješke uspoređuje s neriješenim ubojstvima u gradu unazad nekoliko godina. 

Policija ju je uhitila nakon što su našli tijelo žene (79) bez glave. 

Riječ je o Valentini Ulanovovoj o kojoj se Tamara brinula. Tijelo je nađeno pored bare u St. Peterburgu, piše Daily Mail. Na istom mjestu je prije 12 godina pronađeno muško tijelo bez glave, ruku i nogu. U stanu umirovljenice našli su vizitku ubijenog muškarca. Priznala je najmanje još jedno ubojstvo. 

Policija vjeruje da je ubila i svojeg supruga koji je nestao 2005. godine. Istraga je u tijeku. U stanu žene policija je pronašla pilu, nož i tragove krvi u kupaonici. 

Idi na 24sata

Komentari 54

  • zvižde za mnom jer sam šepava 03.08.2015.

    treba imati poštovanja prema svim starim ljudima, dizati im se u tramvaju, ustupiti mjesto, nosit' vrečice preko zebre, pomoć ih po mogućnosti unjeti u stan pa možda i ti završiš u kojoj....srećom, ja nisam tako odgojena. uvijek prvo pogledam čovjeka u oči, i to mi je jedino mjerilo. ako je u njima bezdan,kao u ovima dotične stare gospođe, križam i sve ostalo što se nalazi oko njih....ne zanima me....

  • Lun@ 777 02.08.2015.

    Bože, što se to desi ljudima u glavi. Strava od bakice ubojice. Tako mršava, za ne povjerovarti da je mogla ljude ubijati i kasapiti ih. Strašno.

  • LebronPetrovic 01.08.2015.

    Putin i ostali mogu, a ona ne. Ma je li ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare