To je to što me zanima!

Splićani su na plaži, Zagrepčani u fontanama, u Kninu je 39.9°C! Evo kad završava toplinski kaos

Usred najjačeg toplinskog vala u cijeloj Dalmaciji je nestalo struje. Već u 6 ujutro u Dubrovniku su bila preko 32 stupnja. Najhladnije mjesto u Hrvatskoj u 14 sati bio je Zavižan s 25 stupnjeva
Vidi originalni članak

Vrhunac je toplinskog vala. U Dubrovniku je u 6 ujutro izmjereno 32.7 stupnjeva! Kako je objavio DHMZ, u 14 sati je najviša temperatura bila u Kninu i ti 39.9°C, a najniža na mjernoj postaji na Zavižanu gdje je bilo 25 stupnjeva. 

Usred najjačeg toplinskog vala u cijeloj Dalmaciji je nestalo struje. Pravovremene i točne informacije o tome mogli ste pratiti OVDJE, kao i savjete kako se ponašati u slučaju nestanka struje OVDJE.

Na sjeveru Hrvatske je preko 30, u Požegi i Đakovu preko 34 stupnja... Ništa bolje nije ni u Zagrebu gdje je temperatura u 14 bila preko 32 stupnja.  Građani su se snalazili kako znaju, oni koji su se našli vani potražili su zelene površine, a neki su se za osvježenjem poslužili i u obližnjim fontanama...

Splićani su pohrlili na plaže.

Sve temperature po gradovima pogledajte OVDJE

Kad će ovo prestati?

Već za vikend ćemo lakše disati.

Očekuje nas promjena vremena i olakšanje u vidu kiše i pada temperature, a moguća su čak i grmljavinska nevremena. Temperature će se spustiti na oko ili ispod 30 stupnjeva. Stiže nešto svježiji zrak, a zbog izmjene zračne mase moguća su grmljavinska nevremena, uglavnom na sjeveru zemlje.

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • fjjg 21.06.2024.

    a vidi guzova😗😎

  • Selo_malo 21.06.2024.

    Ne zaboravimo, ljeto je

  • Tone 21.06.2024.

    Po "novinarima" domovinski rat je bio igra u odnosu na vremensku prognozu kako je oni vide !

Komentiraj...
Vidi sve komentare