To je to što me zanima!

U Zagrebu je prije sedam dana nestao Nikola Gračak: Trebao je pokupiti svoju kćer iz vrtića

Može ga se prepoznati i po više ožiljaka po cijeloj dužini desne ruke. Na ramenu desne ruke ima tetovažu malog slova "d" zelene boje i tetovažu na desnoj nozi u predjelu lista zelene boje
Vidi originalni članak

Prije sedam dana nestao je Nikola Gračak, samohrani otac kojem se u Zagrebu gubi svaki trag nakon što je otišao u vrtić po svoje dijete. Za nestanak je obitelj doznala kad su ih nazvali iz vrtića jer nitko nije došao po djevojčicu. 

Nikola je srednje tjelesne građe i visok 175 centimetara, ima kestenjastu boju kose i male, plave oči. Nos mu je ravan, a uši male i klempave sa slobodnom resicom. Može ga se prepoznati i po više ožiljaka po cijeloj dužini desne ruke. Na ramenu desne ruke ima tetovažu malog slova "d" zelene boje i tetovažu na desnoj nozi u predjelu lista zelene boje - piše na nestali.hr.

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Prekobicnjak 21.05.2024.

    javite kad ga nađete, da mi dalje ne tražimo

Komentiraj...
Vidi sve komentare