To je to što me zanima!

U Zagrebu je pao dvojac: Imali su 181 gram kokaina i oružje

U policiji dodaju da su u novozagrebačkom stanu drugog 33-godišnjaka pronađeni pištolj kalibra 9 milimetara s pripadajućim spremnikom za streljivo, spremnik za streljivo za pištolj kalibra 7,65 milimetara i 126 komada streljiva različitih kalibara
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija prijavila je u dva odvojena slučaja dvojicu 33-godišnjaka kod kojih je ukupno pronađen 181 gram kokaina namijenjen daljnjoj preprodaji te pištolj i revolver s pripadajućim streljivom, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka (PUZ).

U PUZ-u navode da je u prvom slučaju prijavljen 33-godišnjak u čijem je novozagrebačkom stanu pronađeno 164 grama kokaina, digitalna vaga za precizno mjerenje s tragovima droge te novac za koji se sumnja da je pribavljen preprodajom kokaina.

Također je pronađen i revolver s ukupno 18 komada pripadajućeg streljiva, dodaje PUZ.

FOTO: SAKRILI JE U VOZILU Pao dvojac u Zagrebu: Policajci im oduzeli 56 kg marihuane namijenjene daljnjoj preprodaji

U policiji dodaju da su u novozagrebačkom stanu drugog 33-godišnjaka pronađeni pištolj kalibra 9 milimetara s pripadajućim spremnikom za streljivo, spremnik za streljivo za pištolj kalibra 7,65 milimetara i 126 komada streljiva različitih kalibara.

Također, kod tog 33-godišnjaka pronađeno je i 16,5 grama kokaina, 3,3 grama marihuane, medicinska šprica sa 0,9 mililitara ulja konoplje, 62 komada tableta lexiliuma, diazepama, normabela i xanaxa te digitalna vaga s tragovima droge.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičenici su, uz kaznene prijave, u zakonskom roku predani pritvorskom nadzorniku, a protiv obojice bit će podneseni i optužni prijedlozi zbog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • yocko 08.08.2024.

    Od kuda je to sve stiglo, zna se.

Komentiraj...
Vidi sve komentare