To je to što me zanima!

U Zagrebu brutalno pretukao i silovao djevojku (28) iz Perua

Djevojka već neko vrijeme boravi u Hrvatskoj, a 28-godišnjaka je kontaktirala preko prijateljice. Bio je agresivan i konzumirao je drogu. Brutalno ju je udarao te je silovao
Vidi originalni članak

Sva u modricama djevojka iz Perua prije nekoliko je dana, doznajemo, došla u zagrebačku policiju prijaviti da je silovana. Policajci su vrlo brzo uhitili osumnjičenog 28-godišnjaka te ga, nakon kriminalističkog istraživanja, prijavili zbog silovanja. Kako neslužbeno doznajemo, djevojka već neko vrijeme boravi u Hrvatskoj, a s osumnjičenim 28-godišnjakom stupila je u kontakt posredstvom prijateljice. Kako je na kraju priznala istražiteljima, trebala mu je pružiti seksualne usluge za novac, no mladić je otpočetka bio grub i agresivan te je konzumirao drogu.

Sve je kulminiralo kad je počeo brutalno udarati djevojku te je silovao. Terete ga da je kazneno djelo počinio na okrutan način i uz prijetnje. Za to kazneno djelo prijeti mu kazna zatvora od pet do 12 godina zatvora. Iz zagrebačke policije potvrdili su da su početkom listopada dovršili kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo silovanja na štetu strane državljanke.

Policijski službenici su pronašli i uhitili 28-godišnjaka, a temeljem sudskog naloga pretražili su dom i druge prostorija koje koristi osumnjičeni kao i njegov osobni automobil. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predali su ga pritvorskom nadzorniku, a nadležnom državnom odvjetništvu dostavili posebno izvješće.

Idi na 24sata