To je to što me zanima!

U Varaždinu usmrtio biciklista i pobjegao s mjesta nesreće, a drugi biciklist je ozlijeđen

U subotu navečer oko 22 sata na državnoj cesti D2 kod varaždinskog aerodroma vozač automobila udario je u bicikliste. Jedan je preminuo, a drugi je teško ozlijeđen i prevezli su ga u bolnicu
Vidi originalni članak

U Miškininoj ulici kod varaždinskog aerodroma u subotu u večernjim satima vozač automobila naletio je na dva biciklista.

Jedan od biciklista je preminuo, a drugog su prevezli u bolnicu.

Vozač je pobjegao s mjesta nesreće i policija za njime traga.

Očevid je u tijeku pa je državna cesta D2 na ulazu u Varaždin zatvorena za sav promet.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • IvicaStimac 01.08.2021.

    Kako je uspio dvojicu pobrati ?..... Zato jer su vozili posred ceste jedan pored drugog neosvjetljeni neoznačeni i po mrklom mraku. Samo pretpostavljam, jer sam jednom za dlaku izbjegao da ne pokupim dvojicu takvih.....

  • Colt 45 01.08.2021.

    Kažete u deset sati navečer? Da li su ti biciklisti imali upaljena svjetla, ako ih uopće i imaju? Većina biciklista vozi kao muhe bez glave i onda su vozači auta uvijek krivi za nesreću. Većina njih ne zna niti najosnovnija prometna pravila. Voze kao da za njih ne postoji nikakav zakon. Po meni, na cestu bi trebali samo oni biciklisti koji imaju dozvolu za A ili B kateforiju ili uvesti polaganje o poznavanju prometnih propisa. Bez toga, oni nemaju što tražiti na cesti.

  • 01.08.2021.

    Biciklisti u Hrvatskoj, velika većina nemaju ni grama prometne kulture. Svakodnevno po gradu vidim više slučajeva takvih pametnjakovića koji prolaze kroz raskrižje kao da semafor ne postoji(kao to vrijedi samo za motorna vozila)!!! Pod hitno bi trebalo mijenjati zakon jer ne bi trebali vozači biti odgovorni za masu takvih debi.. koji su očito skloni samoubojstvu!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare