To je to što me zanima!

U tunelu Brezik u razmaku od par minuta četiri sudara

Sva četiri sudara skrivili su vozači koji nisu držali dovoljan razmak između vozila. U nesrećama u tunelu pokraj Otočca nije bilo ozlijeđenih ljudi
Vidi originalni članak

Na autocesti kod Otočca u tunelu Brezik u nedjelju su se oko 14 sati zaredala četiri sudara. Prvo je Ukrajinac (35) Pajerom udario u Chevrolet koji je vozio muškarac (32) iz Splita. Samo dvije minute iza toga Poljak (45) nije držao dovoljan razmak pa je udario u Passat koji je vozio Zagrepčanin (36). Treća je bila u 14.08 sati kad je zagrebački Pasat udario u ukrajinski Pajero. Niz sudara završio je vozač (50) iz Velike Gorice koji je naletio na Octaviju koju je vozio Slovak (34). Octavija se zatim odbila i udarila u Seat. U nesrećama ozlijeđenih nije bilo, piše Večernji.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • BLU_1 10.08.2009.

    nije ni čudno koliko ima prometnih kako se idiotski vozi..jasno mi je na neki način što domaći divljaci brzo voze jer donekle i poznaju cestu ali mi nije jasno zašto divljaju ovi izvana pogotovo oni koji su tu prvi puta...previše je nervoze u prometu i živčanih ljudi.

  • 10.08.2009.

    Poljaci,Česi,Slovaci i Mađari naprave više štete nego koristi.Dok su bili siromašni i na more putovali vlakom bilo je puno manje nesreća.Ne znaju vozit i gotovo.!!!

  • sonijakodimi 10.08.2009.

    zolju u bunker, kalašnjikov na sic, pištolj za pojas pa onda na autoput,,,hahahaha...

Komentiraj...
Vidi sve komentare