To je to što me zanima!

U Trogiru je napadnut prometni redar, gradonačelnik Bilić: 'Ima ozbiljne ozljede, šokiran sam'

Nitko se ne smije osjećati ugroženo na radnom mjestu zbog minornog dijela pojedinaca koji agresijom i prijetnjama rješavaju probleme i koji bacaju sjenu na sve normalne i pristojne sugrađane, kaže gradonačelnik
Vidi originalni članak

Gradonačelnik Trogira Ante Bilić objavio je danas na društvenoj mreži kako je napadnut prometni redar. Nasilje agresivnih pojedinaca, kaže, neće tolerirati.

DRAMA U ŠPANSKOM Očajna majka: Mog Tomislava nema, locirali su mu mobitel i policija ima lokaciju te zgrade

- Jutros je naš prometni redar završio s ozbiljnim fizičkim ozljedama zato što je savjesno obavljao svoj posao te mu je pružena hitna liječnička pomoć. Policija je odmah reagirala i privela napadača. Šokiran sam jer ovakve situacije nisu slika našeg grada. Ono što želim jasno poručiti je da nećemo trpjeti nasilje bilo kakve vrste niti je ono rješenje za išta - komentirao je Bilić.

UŽAS KOD KARLOVCA Priveli nasilnike koji su mučili konja, oduzeli su im životinju

Dodao ja kako redaru želi što brži oporavak.

- Nitko se ne smije osjećati ugroženo na radnom mjestu zbog minornog dijela pojedinaca koji agresijom i prijetnjama rješavaju svoje probleme i koji bacaju sjenu na sve normalne i pristojne sugrađane - rekao je gradonačelnik Trogira. 

U tijeku je kriminalističko istraživanje i policija utvrđuje okolnosti događaja. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • turbo mega ultra 14.09.2023.

    jasno mi je da bi pojedinci htjeli od komunalnih redara napraviti kastu zasticeniju no "obicni" gradjani, ali nema potrebe za tim. zakon rh vec sada jasno definira fizicko nasilje kao neprihvatljivo bez obzira prema kome bilo usmjereno. ili moizda zelimo zijeti u kastnom drustvu gdje ce komunalni redari i ostali porezni uzivatelji biti ekskluzivno zasticeni od fizicke agresije? ;-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare