To je to što me zanima!

Nezadovoljni roditelji bili na još jednom sastanku u školi: Odvjetnike nisu pustili unutra

Roditelji su tražili da na sastanku s predstavnicima škole budu i odvjetnici, no iz škole su im kazali kako su to trebali ranije javiti kako bi i oni mogli dovesti svoje odvjetnike te ih nisu pustili na sastanak
Vidi originalni članak

Drugu večer zaredom održava se sastanak roditelja koji su nezadovoljni postupanjem prema problematičnom dječaku u zagrebačkoj osnovnoj školi, a na današnjem sastanku su i predstavnici socijalnih službi.

Roditelji su tražili da na sastanku s predstavnicima škole budu i odvjetnici, no iz škole su im kazali kako su to trebali ranije javiti kako bi i oni mogli dovesti svoje odvjetnike te ih nisu pustili na sastanak, piše Index.

'POSLALI SMO PORUKU' Svi se učenici vraćaju u školu, osim razreda problematičnog dječaka: Nezadovoljni mjerama

- Došli smo na najavljeni sastanak. Roditeljima je rečeno da će doći predstavnici institucija. Zbog toga smo i došli. No ljudi koji su sjeli na čelo stola nam se nisu htjeli predstaviti, već su rekli da će to učiniti nakon što mi napustimo sastanak. 

Inzistirali su na neposrednom sastanku s roditeljima i dodali da su znali da ćemo doći s odvjetnicima, da bi i oni doveli svoje odvjetnike.

'ŽELIMO ZAŠTITI DJECU' Državna tajnica o bojkotu roditelja: ‘Molim roditelje da daju priliku ovom djetetu...'

Roditelji su se, da bi smirili situaciju, dogovorili da će netko od njih prezentirati zahtjeve - rekao je Klaudio Čurina, odvjetnik nezadovoljnih roditelja.

Odvjetnici nezadovoljnih roditelja će ispred škole čekati kraj sastanka. 

Idi na 24sata