To je to što me zanima!

Smrt na cesti: U samo jednoj noći poginulo je četvero ljudi

Na A3 kod Kutine poginule su žena (43) i djevojčica (15), na A1 kod tunela Brezik poginuo je vozač kamiona. Još jedan život ugasio se na cesti kod Benkovca...
Vidi originalni članak

U noći na srijedu u teškoj prometnoj nesreći na autocesti A3 kod Kutine poginule su dvije hrvatske državljanke, majka (43) i kći (15) u osobnom automobilu. Prema prvim informacijama, na njihov automobil kojim su vukle prikolicu, naletio je drugi automobil talijanskih registracija. Prikolica se otkačila, a vozačica se uspjela zaustaviti te je dvoje ljudi izašlo iz automobila. No zatim je na vozilo, u kojemu su još uvijek bile vozačica i njezina suputnica, naletio treći automobil. 

Policijski očevid je završen i uskoro bi trebalo biti poznato više informacija. 

Zbog nesreće je autocesta A3 Bregana-Lipovac između čvorova Popovača i Kutina u smjeru Slavonskog Broda bila zatvorena. Ponovno je otvorena u 5.52 sati, no još se vozi otežano uz ograničenje brzine pa iz HAK-a vozače pozivaju na oprez.

Nesreća na A1: Poginuo vozač kamiona

U prometnoj nesreći na autocesti A1 kod tunela Brezik u srijedu ujutro poginuo je vozač kamiona. U nesreći su sudjelovala dva teretna vozila. Vozač jednog od njih poginuo je prilikom udara kamiona u prikolicu drugog kamiona.

Zbog nesreće od 6 sati ujutro zatvorena je autocesta A1 između čvorova Otočac i Perušić u smjeru Zagreba. Obilazak je državnom cestom DC50.

Jedna osoba poginula kod Benkovca

U teškoj prometnoj nesreći kod Benkovca noćas pola sata iza ponoći poginula je jedna osoba. Kako javlja zadarski.hr, stradala je 53-godišnja putnica. 

Na lokalnoj cesti u Miranjima do nesreće je došlo uslijed sudara osobnih automobila iz Kutine i Požege. Očevid je u tijeku, a prema prvim informacijama nesreću je skrivio vozač automobila požeških registracija koji na raskrižju nije stao na znak stop, čime je oduzeo prednost automobilu kutinskih registracija kojeg je vozio 40-godišnjak. 

Oba vozača, ukupno petero putnika među kojima i malo dijete prevezeni su u zadarsku Opću bolnicu gdje je jedna od putnica i preminula. 


Idi na 24sata

Komentari 22

  • Lora80 23.07.2015.

    Nažalost, najčešće pitaju jel hoćeš ti ili da uzmem nekog drugog.

  • Lora80 22.07.2015.

    Ajme sram Vas bilo sve koji se tu prepucavate oko č i ć.Sramota i za novinare i za Vas vrle lektore. Ne zgražate se da je zbog pijane budale poginulo dijete ili zbog gazde goniča robova poginuo mladi vozač kamiona. Nek novinari malo istraže gdje je dečko radio i u kakvim uvjetima.

  • ivič 22.07.2015.

    i to se zaletio opet vozač pod utjecajem alkohola!Dokad če pijanci sijati smrt?

Komentiraj...
Vidi sve komentare