To je to što me zanima!

U sudaru kamiona i auta kod Poreča poginuo je muškarac

Zbog duge istrage ove nesreće promet između Vrsara i Flegi bio je potpuno obustavljen. Policajci su sve vozače preusmjeravali na sporedne ceste
Vidi originalni članak

Liječnici Hitne nisu mogli pomoći vozaču Citroena C3 koji se u srijedu ujutro sudario s kamionom miješalicom u Istri. Tijelo su jedva izvukli iz automobila koji se doslovno raspao.

Na vlažnoj i skliskoj cesti vozač je iz još nepoznatog razloga prešao na suprotnu stranu. Na zavojitoj prometnici između Flengi i Vrsara ‘iznenadio’ ga je kamion koji je sporo vozio. Vozač ga je najvjerojatnije pokušao izbjeći, počeo je kočiti te je pokušao skrenuti na travu pored ceste. To mu nije uspjelo te se prednjom bočnom stranom zabio u miješalicu. Iako su ostali vozači u pomoć pozvali policiju i Hitnu, vozaču Citroena nije bilo spasa. 

Na teren je izašla i zamjenica pazinskog općinskog državnog odvjetnika Andrea Jelenić Pitoski koja je vodila očevid. Nisu mogli odmah utvrditi identitet vozača te su tijelo poslali na obdukciju. Zbog duge istrage nesreće promet između Vrsara i Flegi bio je potpuno obustavljen. Policajci su sve vozače preusmjeravali na sporedne ceste.

Inače, poginuli vozač je 24. žrtva prometnih nesreća na istarskim cestama u 2015. godini. U cijeloj zemlji poginulo ih je više od 60.    

Idi na 24sata

Komentari 14

  • muni seferendi 19.12.2015.

    baš mi je čudno da je tomišić vozio sporo, ti voze kao da ih vrag ganja

  • Istrijan777 16.12.2015.

    Vaš novinar nema pojma i kako po običaju uveličava i laže. L.P.

  • Istrijan777 16.12.2015.

    **** Admin **** : Poštovani, ukoliko mislite da je informacija nepotpuna ili pogrešna ili ste uočili bilo kakvu pogrešku - upotrijebite mogućnost prijave ispravka, koja se nalazi na dnu članka lijevo. Lp

Komentiraj...
Vidi sve komentare