To je to što me zanima!

'U pismu grčkom kolegi sam problematizirao dugotrajnost istrage. Nismo zadovoljni'

Kad smo bili u Grčkoj prije dva mjeseca bilo je rečeno da će trajati još nekoliko tjedana, međutim, evo, nemamo informacije u kojoj je fazi i kada će se završiti, poručio je Malenica govoreći o uhićenim BBB-ovcima
Vidi originalni članak

Kao što sam i najavio, uputio sam pismo grčkom kolegi u kojem sam problematizirao dugotrajnost istrage. Nismo zadovoljni dinamikom i trajanjem istrage, a i predsjednik Vlade je razgovarao s predsjednikom Vlade Grčke. Imamo i dalje istu problematiku - 100 hrvatskih državljana nalaze se u grčkim zatvorima, pretrpjeli su i oni određene tjelesne ozljede, a, s druge strane, nitko od grčkih navijača nije priveden, opetovao je nezadovoljstvo ministar pravosuđa i uprave Ivan Malenica govoreći o uhićenim BBB-ovcima u Grčkoj. 

Očekuje, naglasio je, da se ta istraga što prije završi. 

- Na grčkim tijelima je da utvrdi sve činjenice. Jedno od kaznenih djela koje je u javnosti najviše odjeknulo je ubojstvo i tu se istraga većim dijelom vodi oko toga. Naravno, ne može 100 ljudi biti odgovorno za ubojstvo jedne osobe i to je ono što je predsjednik Vlade isticao s grčim premijerom - poručio je upitan zašto misli da će navijači kad istraga završi biti pušteni kad se terete za udruživanje u zločinački pothvat.

U svakom slučaju, ponovio je, nezadovoljni su jer istraga predugo traje.

- Kad smo bili u Grčkoj prije dva mjeseca bilo je rečeno da će trajati još nekoliko tjedana, međutim, evo, nemamo informacije u kojoj je fazi i kada će se završiti, ali apeliramo da završi što prije. Ne bih prejudicirao što će biti, vidjet ćemo - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Miške 17.10.2023.

    Dobro vam je rekao Dretar: Grci vas muljaju-.

  • TVP 17.10.2023.

    Kolko ovdje traju istrage, sudski procesi……..

  • bjeli86 17.10.2023.

    Svaki život je vrijedan, osim ako je u pitanju život navijača.

Komentiraj...
Vidi sve komentare