To je to što me zanima!

U makljaži Torcide i Armade jedna osoba je teško ozlijeđena!

Iz policije navode kako je dosad ispitano 36 hrvatskih državljana, sudionika tučnjave, koji su zatečeni na mjestu događaja, a svi su nakon ispitivanja, u zakonskom roku, pušteni...
Vidi originalni članak

U tučnjavi navijačkih skupina, riječke Armade i splitske Torcide, koja se dogodila u nedjelju na autocesti Rijeka-Bosiljevo na čvoru Vrata jedna osoba je teško ozlijeđena, a lakše je je ozlijeđen maloljetnik koji nije sudjelovao u tučnjavi, izvijestili su iz policije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na autocesti Rijeka - Bosiljevo na čvoru Vrata u nedjelju oko 15,30 sati došlo je do tučnjave u kojoj su sudjelovali navijači nogometnih klubova Rijeke i Hajduka, policija je spriječila daljnji sukob, a dio sudionika je priveden.

KRVAVI OBRAČUN NA A6 VIDEO 'Zbog huligana nismo mogli po benzin, hranu i vodu!'

Iz Policijske uprave primorsko-goranske u ponedjeljak su priopćili da se, u koordinaciji s nadležnim državnim odvjetništvom, nastavlja kriminalističko istraživanje  u vezi jučerašnje tučnjave kod prometnog čvora Vrata u blizini Delnica.

Prema dosadašnjim saznanjima, jedna je osoba u tučnjavi teško ozlijeđena, a lakše je ozlijeđen maloljetnik, koji nije sudjelovao u tučnjavi.

VIŠE JE OZLIJEĐENIH VIDEO Krvave majice, maske i polomljena rampa: Svi detalji makljaže Torcide i Armade

Iz policije navode kako je dosad ispitano 36 hrvatskih državljana, sudionika tučnjave, koji su zatečeni na mjestu događaja, a svi su nakon ispitivanja, u zakonskom roku, pušteni.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja kao i utvrđivanje ostalih sudionika tučnjave.

DIO OZLIJEĐEN, DIO PRIVEDEN VIDEO Detalji incidenta na A6: Tukli se Armada i Torcida, policija privela nekoliko ljudi

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Kaura20 26.08.2024.

    Imo sam prijatel ko je dugo bio u bbb (sad je dobi kćerku pa nije više zapravo već par godina nije bio aktivan Al od male više nintekem.ne gleda) uglavnom njega i njegovu djevojku zadesila jedna dogovorena sora mislim da su bili torcid vs demoni izbl istre nebitno nakon sore torcida okružila auto i počeli ajde purger van da razbijemo i malu kurvu vadi van da joj pokažemo šta je pravi dalmatinski kura... dečko lupio po gasu pokosio par njih izašao van sa teleskopom i suvzavcem ispričao ih 3 a dvojicu poce lomit teleskopom kad ne njih više krenulo.prema njima cura je izašla van sa pištoljem (registriran i sve papire ima) kad su vidili pistolj stali su on je pametan otiso u auto tek što je zatvorio vrat baklja doletila u auto naravno on ponovo po gasu prema njima (već se dosta njih razbježali nakon baklje) posto je vidio da ih neće moc uhvatit i da ako ostane i ako se torcida dočepa kombija i njih 2 da će stvarno bit  mrtvih ljudi i budimo realni daih je uhvatio da je imo ak 47 sa 5 okvira sve ih nebi uspio pokosit pa je otiso dalje planat priče ako vidite masovnu tucu di god vani na temi auto put u auto i pića dalje ništa dobro se ne može desiti (zašto policija ili netko drugi nije ragiro bili su na nekom stajalištu bez benge di je bilo puno stranih turista u to vrjeme)

  • gliva 26.08.2024.

    odmah na dobrovoljni prisilni rad!

  • lucky edy 26.08.2024.

    I u čemu je na kraju problem?

Komentiraj...
Vidi sve komentare