To je to što me zanima!

Užas na Braču: U kući pronađen mrtav bivši vojni policajac i zaštitar s teškim ozljedama

Mjesto događaja je osigurano te slijedi očevid i utvrđivanje okolnosti i uzroka smrti
Vidi originalni članak

U kući u mjestu Donji Humac na otoku Braču pronađen je mrtav 47-godišnji muškarac. Policija je objavila kako je tijelo pronađeno oko 15.40. 

Mjesto događaja je osigurano te slijedi očevid i utvrđivanje okolnosti i uzroka smrti.

Slobodna Dalmacija javlja da je nađeno tijelo bivšeg vojnog policajca i zaštitara u poznatim hvarskim klubovima. Pronađen je u poljskoj kući koja se nalazi na usamljenom dijelu u šumi, a tijelo je pronašao jedan član muškarčeve šire rodbine. Tek treba utvrditi kad je muškarac umro, gdje i koliko je njegovo tijelo ležalo neotkriveno u kući.

S njim je u kući pronađen i pas, a na tijelu su navodno vidljive veće ozljede na licu i tijelu. No, policiju i mrtvozornika je zbunilo to što navodno nema krvi na mjestu gdje je tijelo nađeno.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • mladen05 28.12.2021.

    Ispada da su 2 osobe ali u daljnjem tekstu se razumije da je 1 osoba sa 2 poslakoja je radia za vrime zivota nego se da zakljucit da je ubijen negdje i donesen u baraku posto nije nadjena krv u baraci sad je pitanje koliko ce se nasa policija potrudit nac pocinitelje posto je Bozic i N.G a znamo da ionako cesu jaja a za praznike pogotovo !jadan pas osta bez najprijatelja!!!

  • Irska82 15.11.2021.

    "Sigurnost" I "Povjerenje"

  • ph18 14.11.2021.

    Mora da je nekom opasnom stao na rep

Komentiraj...
Vidi sve komentare