To je to što me zanima!

U Karlovcu izvanredno stanje: Interventne snage su na terenu! Poplavilo je nekoliko kuća

Čini se sve što se može kako bi pomogli i kako bi se umanjila šteta. Stožer situaciju prati i dalje, rekla je načelnica Stožera
Vidi originalni članak

Vodostaj Kupe od 7 sati lagano opada, a Korane stagnira, i dalje je na snazi izvanredno stanje obrane od poplava, objavio je u subotu ujutro Grad Karlovac. 

- Na terenu su interventne snage Stožera civilne zaštite i pomažu građanima, koji se za sve što im treba mogu javiti na 193, 112 i 099 5284 728 ili stozer.cz@karlovac.hr - rekli su iz Grada. 

VELIKA TRAGEDIJA Žena iz Jablanice: 'Odsječeni smo od svijeta. Ljudi su pod stresom, poginule su obitelji'

Dodaju kako je prema prvim podacima na području Brodaraca poplavljeno 15 kuća, a Donjeg Mekušja, Gradca, Borlina i Orlovca osam.

- Na terenu je 46 vatrogasaca, pripadnika Javne vatrogasne postrojbe grada Karlovca i dobrovoljnih vatrogasnih društava, sa 6 čamaca, te 5 pripadnika HGSS s dva čamca, kao i povjerenici Civilne zaštite i brojni volonteri. Obilaze stanovnike, koji im se mogu obratiti za bilo kakvu vrstu pomoći - objavio je Grad. 

ZVIJEZDE POMAŽU UNESREĆENIMA Zdravko Čolić poslao je kamion vode za unesreće u poplavama, Milan Pavlović nudi smještaj...

- Čini se sve što se može kako bi pomogli i kako bi se umanjila šteta. Stožer situaciju prati i dalje i građane će o svemu izvještavati - rekla je načelnica Stožera Ivana Fočić, zamjenica gradonačelnika. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare