To je to što me zanima!

'U izraelskom napadu na školu u Gazi ubijeno više od 100 ljudi'

Izraelski napadi su bili usmjereni na raseljene ljude dok su obavljali molitvu u zoru, što je dovelo do brzog rasta broja žrtava, objavio je ured za medije vlade Gaze, kojim upravlja Hamas
Vidi originalni članak

Više od 100 Palestinaca je ubijeno, a deseci su ranjeni u izraelskom napadu na školu u Gazi koja je pružala utočište raseljenim osobama, objavila je u subotu službena palestinska novinska agencija, dok je izraelska vojska poručila da je pogodila zapovjedni centar Hamasa.

- Izraelski napadi su bili usmjereni na raseljene ljude dok su obavljali molitvu u zoru, što je dovelo do brzog rasta broja žrtava - objavio je ured za medije vlade Gaze, kojim upravlja Hamas.

S druge strane, izraelska je vojska u priopćenju poručila da su njene zračne snage "napale zapovjedni i kontrolni centar koji je služio kao skrovište za Hamasove teroriste i zapovjednike".

U JUŽNOM LIBANONU U izraelskom napadu ubijen visoki dužnosnik Hamasa

- IAF je precizno pogodio Hamasove teroriste koji su djelovali unutar Hamasovog zapovjednog i kontrolnog centra ugrađenog u školu Al-Taba'een i smještenog uz džamiju u Daraj Tuffahu, koja služi kao sklonište za stanovnike grada Gaze - navodi se u priopćenju.

ISPALILI DRONOVE I RAKETE VIDEO Hezbollah snažno napao Izrael: 'Prava osveta tek slijedi'

- Prije udara poduzeti su brojni koraci kako bi se smanjio rizik od ozljeđivanja civila, uključujući korištenje preciznog streljiva, zračni nadzor i obavještajne podatke - zaključuje se u priopćenju izraelske vojske.

Idi na 24sata

Komentari 219

  • Hrvatska na strani pravde 11.08.2024.

    Motiv je jasan. Istrebljenje do kraja ali im to neće pomoći sudbini koja ih čeka.

  • DENDEERI 10.08.2024.

    Ja bih da imam ovlasti  Izrael sravnio sa zemljom i pretvorio u prah jer su genocidni  i uz pomoč Bidena ubijaju nevinu dječicu.. gamad judeška

  • 03041 10.08.2024.

    Židovi su zanat izučili kod nacista. Još su krvolićniji iako ne koriste logore

Komentiraj...
Vidi sve komentare