To je to što me zanima!

U izraelskom napadu na Gazu poginulo je najmanje 20 ljudi

Palestinska agencija WAFA navodi da su izraelski ratni zrakoplovi intenzivno bombardirali Beit Lahiju, potpuno uništivši stambeni kompleks dok su civili bili unutra
Vidi originalni članak

U izraelskim napadima na grad Beit Lahiju u sjevernom dijelu Pojasa Gaze u subotu je poginulo barem 20 osoba, rekli su liječnici. 

Deseci osoba su ranjeni u napadima na zgrade u Beit Lahiji, dodaju zdravstveni radnici.

Novinska agencija Šebab povezana s Hamasom tvrdi da se broj poginulih u izraelskom napadu popeo na barem 60.

Za te brojeve nema potvrde od ministarstva zdravstva Gaze.

Palestinska agencija WAFA navodi da su izraelski ratni zrakoplovi intenzivno bombardirali Beit Lahiju, potpuno uništivši stambeni kompleks dok su civili bili unutra. 

Mnogi su i dalje zarobljeni pod ruševinama, a spasilačke ekipe ne mogu doći do njih, prenosi  WAFA.  

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Antimor 19.10.2024.

    Sad će se javiti portalske pramenkice i napisti da nije istina da je poginulo 20 ili više ljudi, jer Palestinci (po njima) nisu ljudi. Takvi komentari bit će nagrađeni sa 20 ili više pluseva od strane središnjice.

  • Schwachsinniger Trottel Nenok 19.10.2024.

    Izraelci lažu dok se ne dokaže da govore istinu. A i kad nam predoče neke dokaze da govore istinu, ti su dokazi sigurno falsifikati!

  • Burazer Parizer iz Pariza 19.10.2024.

    Oni tu Gazu godinu dana bombardiraju, gađaju i ruše samo i isključivo civilne ciljeve, ubijaju na silne tisuće i desetke tisuće civila, i sve bezveze i bez ikakvog razloga. Ovi im ništa nisu napravili, taj Hamasov navodni napad od 7.10. prošle godine je laž, nikad se nije desio. Imamo samo izjave i tvrdnje Izraela, i nekakvo hvalisanje Hamasa, uz nula predočenih dokaza!

Komentiraj...
Vidi sve komentare