To je to što me zanima!

U HDZ-u vrije zbog afere: 'On se boji povući potez, nije dobro. Tu vrag s vragom posla ima...'

NOVI EXPRESS Ispod površine u HDZ-u vrije, a svatko ima svoje mišljenje tko je za aferu više kriv, HDZ-ov predsjednik uprave HEP-a Frane Barbarić ili HDZ-ov ministar gospodarstva Davor Filipović
Vidi originalni članak

Sve ide prema tome da na kraju ne bude nikome ništa, da afera padne u zaborav, a da ekipa može nastaviti raditi što je i dosad radila, koliko god to štetilo stranci, kaže nam jedan utjecajni HDZ-ovac ljutit zbog plinske afere u kojoj je HEP oštećen samo u lipnju za gotovo 13 milijuna eura.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 2

  • Zagy91 23.07.2023.

    Igre prijestolja…deset klanova a uskoro se slažu izborne liste pa nije svejedno tko je na njoj a tko je izostavljen 😂

  • Luna777 23.07.2023.

    Ako će građani nakon ovoga u Saboru što smo gledali zadnja dva dana i nadalje glasati za HDZe, onda smo stvarno tulavci i mazohisti i ne zaslužujemo bolji život niti nas niti naše djece. Djeca će vam i nadalje odlaziti u druge zemlje, stoga jer ovdje se normalno ne može živjeti, već preživljavati iz mjeseca u mjesec. Naime, znala sam i do sada i pisala ovdje o kradoljupcima, o svim aferama , ali ovo što smo čuli u Saboru je sablažnjivo. Da li vam je sada svima jasno zašto smo toliko siromašna zemlja, predzadnja u EU, a po korupciji među prvima ili čak prva? Kakvo je to premreživanje sviju u sve institucije, državne tvrtke, agencije, kakvo je to grupiranje oko AP-a, DORH i USKOK u rukama stranke na vlasti, da sve je Plenković znao, čak i amenovao. Ako se niti nakon ovoga ništa neće desiti, ako se neće smijeniti odgovorni, ako se neće sudski goniti i vratiti pokradeno, usudila bih se kladiti da će na jesen biti velike demonstracije, jer ovako više ne može dalje. Znamo tko je kriv, znamo zašto je narod osiromašen, znamo zašto se sililo uvođenje eura u najvećoj inflaciji, željelo se dodvoriti Briselu, a time se narod pokopao do kraja. No, jedino što je sigurna opcija je da NAROD izađe na izbore u što većem broju, jer onda ovi kleptomani u odijelima više neće vladati. Bacili su nas svojom vladavinom 20 godina unatrag. Da li ćemo im nadalje dozvoljavati uništavanje ove jedine nam lijepe zemlje?

Komentiraj...
Vidi sve komentare