To je to što me zanima!

U Dubrovniku ispitali muškarca iz Metkovića, Grci uvjereni da je sudjelovao u neredima u Ateni

Državno odvjetništvo nakon ispitivanja donijelo rješenje o određivanju mjera opreza protiv 30-godišnjaka, a neslužbeno se navodi da je riječ o muškarcu iz Metkovića
Vidi originalni članak

Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku je 13. veljače ispitalo muškarca (30) na temelju Europskog uhidbenog naloga nadležnog pravosudnog tijela Grčke, a koji nije bio dostupan nadležnim tijelima od primitka Europskog uhidbenog naloga u rujnu 2023. godine do 12. veljače 2024, navode iz DORH-a.

Državno odvjetništvo nakon ispitivanja donijelo rješenje o određivanju mjera opreza protiv 30-godišnjaka iz članka 98. Zakona o kaznenom postupku u vezi članka 26. Zakona o pravosudnoj suradnji u kaznenim stvarima s  državama članicama Europske unije (mjere osiguranja predaje tražene osobe - zabrane napuštanja boravišta, obveza javljanja policiji i oduzimanju putne isprave).

ZABRANA NA GODINU DANA Član BBB-a koji je sudjelovao u tučnjavi u Ateni neće moći na utakmice Dinama i Hrvatske

Dubrovački dnevnik neslužbeno doznaje kako riječ o muškarcu iz Metkovića kojeg su ispitali zbog utakmice AEK-a i Dinama u Ateni, gdje je u sukobima poginuo domaći navijač Michalis Katsouris.

Grčka je izdala uhidbeni nalog zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela osnivanje i pridruživanje zločinačkoj organizaciji iz grškog zakona. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • regma 18.02.2024.

    sudo vi trrbali neato odraditi po tom pitanju ali ovo je Hrvatska

  • nori 🖖 18.02.2024.

    Dosta je tih grčkih sr….

Komentiraj...
Vidi sve komentare