To je to što me zanima!

U Crikvenici razvukli najveću hrvatsku zastavu pa krenuli kampericom na put: 'Uživamo'

Zastava je prekrajana više puta. U Portugalu je imala 80 metara, zatim 96 metara, pa onda i 201 metar u Kataru. Sad ima 107 metara
Vidi originalni članak

Najveća hrvatska zastava na svijetu duga je 107 i široka 12,5 metara u četvrtak je razvučena u samom centru Crikvenice na veselje svih okupljenih navijača Vatrenih, a ispod nje vozili su skupocjene automobile. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- To je bio ispraćaj, nakon što je sve završilo krenuli smo prema Berlinu kamp kućicom - rekao nam je Dado Čor, jedan od glavnih i odgovornih za ideju hrvatske megazastave, kamper sa zastavom putuje u Berlin. Trenutno se voze Njemačkom, staju na odmorištima i druže se s drugim navijačima.  Inače, kuma ove zastave je Nives Celzijus, a o tome možete više pročitati ovdje.

- Jedino nam malo smeta kiša. Zastava ima oko 150 kila, kad bi se namočila kišom bila bi duplo teža i onda bi imali problem. Baš razmišljamo gdje ćemo je razvući sljedeće - govori nam dobro raspoloženi Dado.

Zastava je prekrajana više puta. U Portugalu je imala 80 metara, zatim 96 metara, pa onda i 201 metar u Kataru, a sada ima impresivnih 107 metara.

Društvo, Dado Čor, Zlatko Antonić, Miljenko Bjelanac i Bruno Dobrinić pronašli su prije nekoliko godina zastavu preko Njuškala, a ostalo je povijest!

Dečki sretan put!

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Dmitar Kralj 14.06.2024.

    Dokoni besposličari koji lijepo žive, egzistencija im osigurana, nemaju drugog posla nego potrošiti novac na reprezentaciju. Tako su bogatuni išli i u Katar i u Rusiju. Oni su najveći domoljubi, a sirotinja koja ne može na "naše more", neka maše hrvatskim barjakom iz kontejnera.

  • Croatia will not forget 14.06.2024.

    Možete staviti i do Irske tako da je mogu i oni tamo malo držati da ne zaborave domovinu !

Komentiraj...
Vidi sve komentare