To je to što me zanima!

U Bjelovaru uhićen zaposlenik (42) Doma za starije. Prijetio kolegama, aludirao na Pahokija

Protiv 42-godišnjaka je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru
Vidi originalni članak

Muškarac je u Bjelovaru prijetio zaposlenicima, aludirajući na tragediju u Daruvaru i slučaj masovnog ubojice Krešimira Pahokija.

Kako navodi policija, službenici PP Bjelovar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjim zaposlenikom ustanove za smještaj starijih i nemoćnih osoba u Bjelovaru zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje.

Osnovano sumnjaju da je 42-godišnjak u jednoj grupi na aplikaciji za komunikaciju napisao prijeteće poruke usmjerene prema djelatnicima ustanove za smještaj starijih i nemoćnih osoba u Bjelovaru, piše Bjelovar.live.

Regionalni portal Bjelovar.live uspio je doznati kako se radi o Domu za starije i nemoćne osobe u Ulici Vlahe Paljetka u Bjelovaru koji se nalazi odmah nasuprot sjedišta Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske. Također, navode kako je njegova prijetnja bila neizravno vezana za tragediju koja se u ponedjeljak zbila u Daruvaru. Inače, u Domu trenutno boravi 250 korisnika. 

Muškarac je priveden zbog prijetnje, a nakon ispitivanja je predan pritvorskom nadzorniku PU bjelovarsko-bilogorske. Protiv 42-godišnjaka je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • nedam se 24.07.2024.

    A da se netko konačno upita, zašto Domovi????

  • Konjak 0.5 24.07.2024.

    I sta bi mi sad trebali bit sigurni?. Platili čovjeku da novine imaju sta pisat... Kak je Hrvatska sigurna zemlja 😂

  • Čobo 24.07.2024.

    Sad se puše i na hladno 😄

Komentiraj...
Vidi sve komentare