To je to što me zanima!

U 90 minuta osudili ga na 3 godine i 3 mj. zbog droge

Robert Radočaj (31) osuđen je na Županijskom sudu u Karlovcu na jedinstvenu kaznu zbog zlouporabe droga i neovlaštenog držanja oružja
Vidi originalni članak

Robert Radočaj (31) nepravomoćno je osuđen u utorak na Županijskom sudu u Karlovcu na jedinstvenu kaznu zatvora od tri godine i tri mjeseca zbog zlouporabe droga i neovlaštenog držanja oružja i eksplozivnih tvari. U manje od sat vremena, sudsko vijeće, na čelu s Antom Ujevićem, saslušalo je vještake i svjedoke, a kako se optuženi branio šutnjom, čitanje presude zakazano je već 90 minuta nakon početka cijelog procesa. U presudi je istaknuto da je dokazano kako je Radočaj u šumi na području Mateškog Sela uzgajao plantažu indijske konoplje. To su potvrdili i svjedoci Mladen Milčić i Anđelko Palajsa, policajci koji su ga zatekli kako pridiže polegnute biljke i podupire ih kolcima s rašljama, prenosi Večernji list. Na plantaži koja je bila tek stotinjak metara od njegove obiteljske kuće, a samo dvadeset metara od prometne ceste, nađeno je 60 stabljika konoplje visine od pola do čak tri metra. U Radočajevom domu u Dobranićima policija je našla još 19 cvjetnih vršaka koji su se sušili i tri PVC vrećice više od 155 grama marihuane. Nađena je i digitalna vaga kao i automatska puška Heckler&Koch i pripadajuće streljivo.
- Uistinu, to je presuda koju sam najbrže donio otkako sam na Županijskome sudu u Karlovcu, a mislim i u mojoj sudačkoj karijeri - rekao je za 24 sata sudac Ante Ujević. Jednostavno, sve se dobro posložilo - i dokazi i iskazi svjedoka i okrivljenikova obrana šutnjom.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare