To je to što me zanima!

Tuže ju: Djevojka poljupcem 'spolno zlostavljala' policajca

Italija: Sindikat policije smatra da je Nina de Chiffre (20) spolno zlostavljala i vrijeđala javnog službenika. Poljubila ga je tijekom prosvjeda protiv željeznice
Vidi originalni članak

Talijanska studentica mogla bi završiti na sudu s optužnicom za spolno zlostavljanje nakon što se fotografija na kojoj ljubi policajca tijekom prosvjeda proširila po internetu, a brojni su je počeli slaviti kao simbol mirnog prosvjeda. 

Nina de Chiffre (20) bila je na prosvjedu protiv gradnje željeznice na sjeveru Italije u studenom, a u jednom trenutku iskoristila je priliku te poljubila i potom polizala kacigu policajca koji je stajao kraj nje. 

Da je policajac poljubio nju, izbio bi Treći svjetski rat. Što da sam je ja potapšao po stražnjici? Bila bi bijesna. Ako ona to napravi muškarcu na dužnosti, bi li to trebali tolerirati? - pita se Maccari, glavni tajnik sindikata

Taj su trenutak snimile mnoge kamere, a fotografije su se brzo proširile. No, sindikat talijanskih policajaca smatra da se radilo o zlostavljanju te su podnijeli prijavu na sudu u Torinu, javlja La Repubblica.

- Optužujemo je za spolno zlostavljanje i vrijeđanje javnog službenika - rekao je Franco Maccari, glavni tajnik sindikata koji očekuje i istragu, prenosi Russia Today. 

- Da je policajac poljubio nju, izbio bi Treći svjetski rat. Što da sam je ja potapšao po stražnjici? Bila bi bijesna. Ako ona to napravi muškarcu na dužnosti, bi li to trebali tolerirati? - pita se Maccari. 

Nina: To je bio izraz gnjeva jer su pretukli prosvjednika

U svemu ne vidi gestu mira, već provokaciju. Dodaje da je poljubac pozitivan, ali u ovom kontekstu i između ovih ljudi, kaže da se radi o čistom nepoštivanju dužnosti. 

Talijanski mediji prenose kako ni djevojka nije imala poruku mira na pameti, jer je na Facebooku napisala kako bi sve te svinje objesila

Za La Repubblicu je rekla kako se radilo o izrazu gnjeva prema policajcima koji su navodno pretukli prosvjednika. Znala je da je nakon poljupca policajci neće napasti pa je nastavila dirati policajca i lizati mu kacigu.

Idi na 24sata

Komentari 260

  • Frantz 16.12.2013.

    Ja bi nju pendrekom, sram ju i stid i sprd bilo!! ;-()

  • kalabek 16.12.2013.

    ovo ima nekih sitnih dodira sa zlostavljanjem ,jer kada tako lijepa djevojka približi se na ovakav način mladiću ,koji zbog službene dužnosti ne smije odgovoriti čarima ,ipak je on od krvi i mesa i nije mu bilo lako ,ali mislim da se on djevojci svidio pa nije mislila na posljedice

  • chupakabra_1 16.12.2013.

    policija nema pametnijeg posla,mozda bi se mogli pozabavit pravim slucajevima spolnog zlostavljanja malo za promjenu

Komentiraj...
Vidi sve komentare