To je to što me zanima!

Turisti pazite: Ženi su iz sobe ukrali tehniku, a kupaču novac

Provalnik je ženi iz apartmana na Hvaru ukrao sve vrijednosti koje je ponijela na ljetovanje. Turistu iz BiH u Makarskoj su na plaži ukrali novac, mobitel i dokumente
Vidi originalni članak

Policiji zasad nepoznati lopov u subotu oko 20.40 sati provalio je u apartman u sklopu hotela Faros u gradu Hvaru i 46-godišnjoj Gordani P. ukrao sve vrijednosti koje je ponijela na ljetovanje. Među ostalim provalnik je odnio laptop, mobitel, mp4 i fotoaparat. Šteta se procjenjuje na 15.000 kuna. 

Lopovi u Makarskoj su pak, “operirali” po plaži. Tako je 49-godišnjem državljaninu BiH, Zoranu Š., dok se kupao u moru ostavivši stvari bez nadzora, lopov odnio novčanik, mobitel i osobne dokumente. Šteta je oko 20.000 kuna. Policija traga za oba počinitelja. 

Idi na 24sata

Komentari 55

  • -mariela- 18.06.2012.

    Ovi pocinitelji ce zauvijek ostati nepoznati.Kao i u mom slucaju od prije 4g.Jos nisam cula da su nekad pronadjeni ti lopovi koji operiraju po turistickim mjestima... Zasto se cudite da je netko imao vrijednosti 20 tisuca kuna na plazi? Ljudi dragi pa nije to neko bogatstvo,koje ne moze stati u dzep. Par novcanica u eurima.Covjek se osjecao sigurnije da ih ponese sa sobom,nego da ostavi u sobi. Ja sam ostavila u svojoj kuci,pa sam osim ukradenog novca i stvari imala i trosak mjenjanja prozora. Nigdje nisi siguran.I nimalo ugodan osjecaj kad shvatis sta ti se dogodilo.

  • fantazist 18.06.2012.

    Sumnjam je ovaj tip na plaži imao 20.000,00 Kn

  • cooliq180 17.06.2012.

    Vrlo jednostavno rjesenje ! Postaviti uz cestu velike Reklamne panoe, napisati na Hrvatskom, stvititi sliku neke slike i sliku Hitlera i onda... STO!!!!! Vec se toga neko prije sjetio!!!!! E jbga! Dobro onda neka ljepsa reklama za nasu turisticku sezonu

Komentiraj...
Vidi sve komentare