To je to što me zanima!

Turisti oduševljeni cijenama u Hrvatskoj: 'Uopće nisu visoke, sve smo platili samo 36 eura'

Malo točeno pivo platili su 2,6 eura, a pola litre mineralne vode 2,3 eura. Pržene lignje koštale su nešto manje od 12 eura, svinjski kotlet 8 eura, a piletinu na žaru 8,5 eura
Vidi originalni članak

Cijene na Rabu uopće nisu visoke - kazala je čitateljica Slovenskih Novica Alenka koja je oduševljena cijenama na hrvatskom otoku. Za dvije porcije lignji, pivo i mineralnu vodu platila je dobrih 36 eura.

IZAZOV ZA SVE Cijene na Jadranu divljaju, a turisti su zgroženi: 'Kod vas je sada skuplje nego u Njemačkoj'

Također je primijetila da su cijene usporedive sa slovenskim cijenama, ali su znatno niže od cijena u njihovim turističkim područjima. No unatoč tome, primjećuje kako je ove godine na spomenutom otoku znatno manje turista nego prijašnjih godina.

Redakciji se javila i čitateljica Darja, koja već godinama s obitelji ljetuje u Dalmaciji. Fascinira ih kristalno čisto more i ogromna količina prirodnog hlada pod borovima, kazala je za portal. Naglasila je da su cijene u Dalmaciji sasvim normalne.

CIJENE IDU I DO 500 EURA U apartmanu na Pagu dočekao ih je poseban cjenik i bizarno pravilo: 'To se plaća 150 eura'

. Vjerojatno bi kod nas u Portorožu bilo puno skuplje - kaže čitateljica koja je nedavno posjetila restoran u Pakoštanima.

Malo točeno pivo platili su 2,6 eura, a pola litre mineralne vode 2,3 eura. Pržene lignje koštale su nešto manje od 12 eura, svinjski kotlet 8 eura, a piletina na žaru 8,5 eura.

ŠOKIRAN CIJENAMA NA JADRANU Slovenski političar: 'Hrvati so čisto znorel s cenami! U Poreču je pivo 7 eura, a kava je 2,4 €!'

Marijan je dva cappuccina u gradu Krku platio je manje od četiri eura u baru s prekrasnim pogledom na more, u ugodnoj hladovini s vrlo ljubaznim konobarom. Usred sezone.

- Gdje u Ljubljani, na Bledu, u Portorožu to možete dobiti za takvu cijenu. Toliko za razmišljanje za sve naše turističke djelatnike - kaže čitatelj.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • kajgotzg 31.07.2024.

    i sad ide ono svizac-čokolada....😎

  • umjereni pacifist 30.07.2024.

    za vrijeme trulog sistema postojale su dvostruke cijene. za domaće i strane turiste.

  • umjereni pacifist 30.07.2024.

    u pirovcu (selo) dvije karlovaćke = 11 eura. nisam neki putnik i neznam cijene na bledu ali moje nofce nebute brojili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare