To je to što me zanima!

Turisti o gužvama u prometu: 'Ovo je sramota, iduće godine nećemo dolaziti u Hrvatsku!'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Današnji dan obilježile su velike gužve u prometu, kako u smjeru mora, tako i smjeru kopna. To znači samo jedno - krenuo je jedan od udarnih turističkih vikenda
Vidi originalni članak

- Ovo je sramota što se ovog tiče. Deset kilometara duži red, dva sata smo čekali. To je nenormalno.” Jeste spremni za dalje? “Pa jeste, ali iduće godine ne vjerujemo da ćemo dolaziti u Hrvatsku - rekao je Miha iz Slovenije za N1.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ovdje smo već dva sata ispred Zagreba. Na ulazu u Zagreb čekamo, a tko zna kolika je gužva sad još dole do mora. Idemo do Poreča - rekao je Zoran koji putuje iz Beograda.

- Nemam riječi. Krasne kolone. Super - bio je kratak Ribol iz Češke.

IZAZOV ZA SVE Cijene na Jadranu divljaju, a turisti su zgroženi: 'Kod vas je sada skuplje nego u Njemačkoj'

Bilo je i onih kojima kolone nisu pokvarile raspoloženje.

- Vrime je godišnjih odmora i tako - rekao je čovjek te dodao kako su se pripremili za to “Pa lipo. Para u džep i goriva da ima dovoljno, pojist’, popit i što triba više”, rekao je Dragan Žderić koji putuje iz Njemačke.

ODMAH KRENULI U AKCIJU HGSS spašavao dvoje turista na Svetom Iliji: 'Bili su bez vode po velikoj vrućini i jako iscrpljeni'

Kroz Lučko je danas do 14 sati prošlo 20 470 vozila, a na moru trenutno uživa oko milijun gostiju. Najviše u Istri, Splitsko-dalmatinskoj županiji te na Kvarneru. U Crikvenici uživanje u odmoru nije pokvarila ni kiša

- Lijepo je ima naroda uvijek. Mene ne može ništa spriječit da se kupam.” Znači kiša ne smeta? “Ne smeta. Imam šator kad je kiša se sakrijem, malo izletim i ekstra - poručila je Ena iz BiH koja uživa na plaži u Crikvenici.

- Pa nije dosadno. Tko si zna naći zabavu, nije dosadno - poručio je Valentino iz Petrinje.

Idi na 24sata

Komentari 109

  • Karlo72 21.07.2024.

    Kakvi licemjeri, svugdje i Europi si gužve. U Italiji i Francuskoj npr i i van sezone godišnjih odmora radnim danima.,osim toga nema više schengena.

  • Palmanova 21.07.2024.

    “Pa lipo. Para u džep i goriva da ima dovoljno, pojist’, 😂popit i što triba više”, rekao je Dragan Žderić😂

  • +385981763588 21.07.2024.

    Može i avionom. Nema kolona, nema nerviranja a jeftinije je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare