To je to što me zanima!

Tuga u Nedelišću: Anamarija i Aleks utopili se u jezeru u BiH, sutra će ih zajedno pokopati

Rodbina i prijatelji od mladića i djevojke oprostit će se u ponedjeljak, 2. rujna, u 17 sati na mjesnom groblju u Nedelišću.
Vidi originalni članak

Anamarija Dolenčić (29) iz Ivanovca i Aleks Žnidarić (32) iz Nedelišća utopili su se prije tjedan dana u Ramskom jezeru u BiH.

Tijelo stradale djevojke izvukli su prošlu nedjelju, a za izvlačenje mladića čekao se ronilački tim policije. Njegovo tijelo izvukli su dan kasnije s dubine od 19 metara i oko 70 metara od obale.

TRAGEDIJA NA RAMSKOM JEZERU Našli tijelo Čakovčanina (32) koji se utopio s djevojkom u BiH

Stradali mladić i djevojka iz Čakovca bili su stalni gosti-posjetitelji Ramskoga jezera, pisao je HRT, a njihova domaćica kod koje su odsjeli kaže da su izuzetno dobro poznavali ovaj kraj.

TRAGEDIJA U SUSJEDSTVU Dvoje utopljenih u jezeru u BiH su s područja Čakovca: Njegovo tijelo još uvijek nisu pronašli...

Rodbina i prijatelji od mladića i djevojke oprostit će se u ponedjeljak, 2. rujna, u 17 sati na mjesnom groblju u Nedelišću.

- Pozivamo vas da nam se pridružite u oproštaju i odavanju počasti njihovim mladim, prerano ugašenim životima. Neka nađu mir koji su zaslužili – poručuju njihovi najbliži, piše eMeđimurje.

Idi na 24sata