To je to što me zanima!

Trump žestoko napao Bidena: 'Na rubu smo 3. svjetskog rata'

Ovaj napad se nikada ne bi dogodio da sam ja predsjednik. Baš kao što se napad Hamasa koji podržava Iran nikada ne bi dogodio, Rat u Ukrajini se nikada ne bi dogodio, i sada bismo imali mir u cijelom svijetu. Umjesto toga, mi smo na rubu 3. svjetskog rata, poručio je Donald Trump
Vidi originalni članak

Donald Trump poručio je "da smo na rubu 3. svjetskog rata" i žestoko napao Joea Bidena nakon što su tri američka vojnika ubijena u napadu dronom u Jordanu.

Trump je na vlastitoj web stranici TruthSocial napisao kako se napad u Jordanu, koji Bijela kuća pripisuje radikalnim militantima koje podržava Iran, nikada ne bi dogodio da je on još uvijek predsjednik.

Središnje zapovjedništvo SAD-a potvrdilo je danas ubojstva i reklo da je još 25 ranjeno u napadu milicije koju podupire Iran. 

KOD SIRIJSKE GRANICE Iran tvrdi da nema veze s napadom u Jordanu u kojem su poginuli američki vojnici

Predsjednik Biden rekao je da će SAD "pozvati na odgovornost sve one koji su odgovorni".

Trump je rekao da je napad pokazao Bidenovu 'slabost'.

- Napad dronom na američku vojnu bazu u Jordanu, usmrtivši 3 američka pripadnika vojske i ranivši mnogo više, označava užasan dan za Ameriku. Moje najdublje sućuti idu obiteljima hrabrih vojnika koje smo izgubili. Ovaj drski napad na Sjedinjene Države još je jedna užasna i tragična posljedica slabosti i predaje Joea Bidena... - napisao je.

U JORDANU Tri američka vojnika ubijena, a 25 ranjeno u napadu dronom

- Prije tri godine, Iran je bio slab, bankrotiran i potpuno pod kontrolom. Zahvaljujući mojoj politici maksimalnog pritiska, iranski režim je jedva skupio dva dolara da financira svoje terorističke zastupnike. Onda je Joe Biden ušao i dao Iranu milijarde dolara, koje je režim iskoristio za širenje krvoprolića i pokolja diljem Bliskog istoka. Ovaj napad se NIKADA ne bi dogodio da sam ja bio predsjednik. Baš kao što se napad Hamasa koji podržava Iran nikada ne bi dogodio, Rat u Ukrajini se nikada ne bi dogodio, i sada bismo imali mir u cijelom svijetu. Umjesto toga, mi smo na rubu 3. svjetskog rata….. - dodaje. 

- Ovaj užasan dan je još jedan dokaz da trebamo trenutni povratak u MIR KROZ SNAGU, tako da više neće biti kaosa, razaranja i gubitka dragocjenih američkih života. Naša zemlja ne može preživjeti s Joeom Bidenom kao vrhovnim zapovjednikom - poručio je Trump.

Idi na 24sata

Komentari 161

  • 29.01.2024.

    Trump je postal smijesan covjek koji glumi nekog proroka.Samo da je on predsjednik dosli bi isto valjda vanzemaljci na zemlju.Samo on nije predsjednik i zato moze svakakve izmisljotine govoriti bez odgovornosti i vjerodostojnosti.Kad covjek sam sebe  toliko hvali onda nesto nije u redu.🤠

  • lelazlata 29.01.2024.

    ako nije štrump započel kakav rat zato je njegov drug nacipatuljko započel protiv Ukrajine ista krpa nađe zakrpu

  • lelazlata 29.01.2024.

    jel štrump pokopal punicu na golf terenu

Komentiraj...
Vidi sve komentare