To je to što me zanima!

Trump smatra da je prekasno za novu debatu s Kamalom Harris

Republikanski predsjednički kandidat Donald Trump odbio je u subotu prijedlog o novoj debati sa svojom demokratskom protivnicom Kamalom Harris
Vidi originalni članak

"Problem s još jednom debatom je da je naprosto prekasno. Glasanje je već počelo”, izjavio je bivši predsjednik tijekom predizbornog skupa u Sjevernoj Karolini, misleći na početak ranijeg glasovanja u pojedinim državama.

Kampanja američke potpredsjednice Harris objavila je da je demokratska kandidatkinja prihvatila poziv CNN-a za sudjelovanjem u debati 23. listopada.

SUČELJAVANJE Harris prihvatila poziv CNN-a na drugu debatu, pozvala i Trumpa

"Potpredsjednica Harris spremna je ponovno se suprotstaviti Donaldu Trumpu na sceni i ona je prihvatila poziv CNN-a za debatu 23. listopada. Donald Trump ne bi trebao imati problem prihvatiti tu debatu", napisao je njezin predizborni tim u izjavi.

Harris i Trump održali su prvu debatu 10. rujna, a ankete su pokazale da je ona odnijela pobjedu.

TIJESNA BORBA Amerikanci u tri savezne države počeli glasati na predsjedničkim izborima: Tko će pobijediti?

Nakon toga Trump je izjavio da neće sudjelovati u još jednoj debati s Harris uoči izbora 5. studenoga.

"Treće debate neće biti", napisao je tada Trump na svoj društvenoj mreži Truth Social. On je već sudjelovao u debati protiv predsjednika Joea Bidena u lipnju.

Nakon te debate Biden se povukao iz utrke.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Kegla💪🏻 22.09.2024.

    Usrao se

  • TVP 22.09.2024.

    Obzirom šta govori i kako se ponaša niti malo ne čudi da se ne želi blamirati

  • Pop na Fruli 22.09.2024.

    Kamala je zadnje 4 godne na vlasti, pa što su napravili? Ovo ekonomsko stanje u SAD je upravo posljedica njihove vladavine i njihove ekonomske politike. Ja bih razumio da je netko drugi na vlasti, pa da kaže "Kad ja dodem na vlast napravit cu to i to..:samo obicna marioneta postavljena od mocnika "demokrata" pravo svog glasa nema i cita cto joj se kaže tako da uzalud kukuricete, kod trumpa je drugacije kakav-takav ali je svoj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare