To je to što me zanima!

Trump se danas sastaje s ukrajinskim predsjednikom

Republikanski predsjednički kandidat najavio je susret koji bi se trebao održati u njegovom Trump Toweru u New Yorku
Vidi originalni članak

 Donald Trump sastat će se u petak s ukrajinskim predsjednikom Volodimirom Zelenskim, nakon više dana tijekom kojih se govorilo da je taj susret malo vjerojatan. Republikanski predsjednički kandidat najavio je susret koji bi se trebao održati u njegovom Trump Toweru u New Yorku. Zelenski se nalazi u SAD-u kako bi sudjelovao na Općoj skupštini UN-a i jedan je u nizu stranih dužnosnika koji su se željeli sastati s Trumpom u posljednjim tjednima prije izbora 5. studenog.

UBRZAVA SE PROIZVODNJA Nova ukrajinska dron-raketa sije kaos po Rusiji: 'Paljanica će promijeniti pravila igre u ratu...'

Trumpova odluka da se sastane s ukrajinskim šefom države uslijedila je nakon nekoliko dana u kojima su dužnosnici kampanje i ljudi bliski bivšem predsjedniku naznačili da je takav sastanak malo vjerojatan.

"Kao što znate, Zelenski je zatražio susret samnom. Sastat ćemo se sutra oko 9,45 u Trump Toweru", rekao je na konferenciji za novinare.

ŽURI MU SE Zelenski će danas Bidenu predstaviti "plan pobjede"

Trump je više puta rekao da bi zaustavio rat Rusije i Ukrajine "u 24 sata", ali nikada nije pojasnio na koji način.

Posljednjih mjeseci posebno je kritičan prema milijardama dolara američke pomoći Kijevu u ratu protiv Moskve, te je pozvao Europu da "se pomakne".

Zelenskij se već sastao s predsjednikom na odlasku Joeom Bidenom i potpredsjednicom i demokratskom kandidatkinjom Kamalom Harris.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • imaš alfa,beta,gama... 27.09.2024.

    Nije mi jasno,čovjek ima 78 godina ,pun ko brod,i umjesto da proživi to malo života što mu preostaje,on naganja politiku

  • Retro Gans 27.09.2024.

    😃😃 Posjećujem ove stranice samo da vidim taj misteriozni plan od tri točke i rezervnom dvotočkom............ Zašto krećem komentar sa smjehuljicama, pa možda zn am taj plan, ali ne bih ništa prejudicirao ili stiskao gumbiće na dalekometno kao kujica iz Buzina . ...............Dovoljna je jedna budala ne portalu, dvije bi bile statistički uzorak. .........Zamislite plan u kome jedna država (Amerika) garantira da će se sve druge države složiti (NATO) da ja uđem tu sa nepoznatim granicama i da aktiviramo članak 5 o agresiji na jednu od članica................ Naravno ako Amerika koja garantira potpisom to ne ishoduje, onda nisam ja kriv što mi je država u qurcu nego Ameri su slabašni i nevjerodostojni................. Ma bez veze druga točka nego da li sam obrazložio zašto krećem komentar sa smjehuljicama ?...

  • DaDay 27.09.2024.

    Trump je kriv, glasajte za Kalalu. Još love treba. Još oružja treba. Biden je vizionar. Kamala je jamac pobjede Ukrajine, Ako Ukrajina izgubi Rusi će osvojiti sve zemlje u EU ... nastavi niz......................Ukrajina je bila neovisna i slobodna zemlja. Nije im Rusija branila ulazak u EU, zar ne, ili se varam? ........Prožvakali su i navučene Američke izbore u Ukrajini. ..........No Rusima ulazak u NATO nije "legao" i to iz vrlo jasnih razloga ... što je pošlo po zlu da su Ukrajinci baš toliko žarko željeli u NATO umjesto da su živjeli svoj život u svojim granicama, ..........a ne se služili prevarama i pljuvanjem po ugovorima koje su potisali sa Rusima. ....................Plaćenik je svoje odradio no očito bezuspješno jer svjetski rat se neće dogoditi sada, ma koliko Ukrajinci i Izraelci to željeli. Poslije izbora u Americi biti će sve jasno. O tome ovisi da li će biti svjetskog rata. ............Što mislite, da li će pobjeda Trumpa dovesti do toga ili pobjeda Kamale?

Komentiraj...
Vidi sve komentare