To je to što me zanima!

Trump optužio Kamalu Harris da je fejkerica: Moraš uključit kabel u telefon. Ne zna što radi!

Kako je napisao Trump i korisnici na društvenim mrežama kabel koji bi trebao povezivati ​​Harrisove kabelske slušalice s telefonom na stolu ispred nje visi ravno prema dolje i ne vidi se biti spojen na uređaj
Vidi originalni članak

Donald Trump optužio je u ponedjeljak Kamalu Harris je navodno obaviještena o utjecajima uragana Helene "namještena" i "lažna" jer se njezine slušalice nisu priključene na mobitel. 

- Još jedna LAŽNA i NAMJEŠTENA fotografija od nekoga tko nema pojma što radi - napisao je Trump na Truth Social. 

- Morate uključiti kabel u telefon da bi radio! - dodao je. 

Fotografija koju je komentirao, objavljena je na Harrisovom službenom X računa u nedjelju, a prikazuje demokratsku kandidatkinju koja izgleda zamišljena i piše bilješke dok prima poziv u Air Force Two.  

- Upravo me je FEMA-e Deanne Criswell izvijestila o najnovijem razvoju događaja o utjecajima uragana Helene - navodi Harris u objavi. 

OVO JE NJIHOV PLAN Američki dužnosnik: Izrael kreće u kopnenu operaciju u Libanonu

- Također smo razgovarali o daljnjim akcijama naše administracije za podršku odgovoru na hitne slučajeve i oporavku - dodaje.

- Također sam razgovarala s guvernerom Sjeverne Karoline, Royem Cooperom, o tekućim naporima spašavanja i obnove u Sjevernoj Karolini - dodala je. 

- Naša uprava nastavit će ostati u stalnom kontaktu s državnim i lokalnim dužnosnicima kako bi osigurala da zajednice imaju potporu i resurse koji su im potrebni - zaključila je.

POJAČAO UVREDE VIDEO Trumpov mračni govor: Okomio se na ilegalce, rekao da je Harris 'mentalno invalidna'

Kako je napisao Trump i korisnici na društvenim mrežama, iz kuta fotografije objavljene na X, kabel koji bi trebao povezivati ​​Harrisove kabelske slušalice s telefonom na stolu ispred nje visi ravno prema dolje i ne vidi se biti spojen na uređaj. 

Čini se da je i list papira ispred Harris prazan. 

- Ovo je fotografija koja najviše nalikuje VEEP-u ikada - pretvaram se da telefoniram, ali zaboravljam uključiti zastarjele slušalice dok se pretvaram da pišem na praznom papiru umjesto da zapravo išta radim - napisala je konzervativna komentatorica Mollie Hemingway na X .

Idi na 24sata

Komentari 4

  • zvizdač 01.10.2024.

    Pa žena se isključili sa svih info. ....lijepo se vidi da je posvećena pisanju.... ali blesavi ameri to ne vide...

  • TOTALNI OPOZIV 01.10.2024.

    Totalne gluposti. Gdje piše da je kabel za slušalice uopće od tog uređaja? A što je u krilu ili džepu?

  • početno bjelo 01.10.2024.

    Trump je kriv, glasajte za Kalalu. Još love treba. Još oružja treba. Biden je vizionar. Kamala je jamac pobjede Ukrajine, Ako Ukrajina izgubi Rusi ce osvojiti s ve zemlje u EU ... nastavi niz......................Ukrajina je bila neovisna i slobodna zemlja. Nije im Rusija branila ulazak u EU, zar ne, ili se varam? ........Prožvakali su i navucene Americke izbore u Ukrajini. ..........No Rusima ulazak u NATO nije "legao" i to iz vrlo jasnih razloga ... što je pošlo po zlu da su Ukrajinci baš toliko žarko željeli u NATO umjesto da su živjeli svoj život u svojim granicama, ..........a ne se služili prevarama i pljuvanjem po ugovorima koje su potisali sa Rusima. ....................Placenik je svoje odradio no ocito bezuspješno jer svjetski rat se nece dogoditi sada, ma koliko Ukrajinci i Izraelci to željeli. Poslije izbora u Americi biti ce sve jasno. O tome ovisi da li ce biti svjetskog rata. ............Što mislite, da li ce pobjeda Trumpa dovesti do toga ili pobjeda Kamale?

Komentiraj...
Vidi sve komentare