To je to što me zanima!

Trump opet u problemima sa zakonom: Digli novu optužnicu protiv njega zbog izbora 2020.

Trumpa se tereti za urotu protiv SAD-a, zavjeru za ometanje službenog postupka, pokušaj ometanja službenog postupka i zavjeru protiv prava
Vidi originalni članak

Donald Trump opet je u problemima sa zakonom - protiv njega su tužitelji diglinovu optužnicu zbog sumnje u miješanje u izbore 2020. godine, nakon što je izgubio od Joea Bidena.

Riječ je o optužnici koju je američki Vrhovni su odbio jer predsjednike štiti imunitet, a tužitelji su sada podnieli reviziju optužnice.

Revidirana optužnica iznosi iste četiri kaznene točke protiv Trumpa, ali one se sada odnose na njegov status političkog kandidata, a ne predsjednika. Trump je odbacio optužbe za uplitanje u izbore iako je ostao pri svojoj tvrdnji da je na izborima 2020. došlo do prevare, prenosi BBC.

Trumpa se tereti za urotu protiv SAD-a, zavjeru za ometanje službenog postupka, pokušaj ometanja službenog postupka i zavjeru protiv prava. Trump je na svojoj društvenoj mreži Truth Social kazao kako je nova optužnica ponovno pokretanje propalog lova na vještice. U izmijenjeoj optužnici tužitelji navode da je Trump djelovao kao građanin, a ne predsjednik u pokušaju rušenja izbora.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Ne podnosimo Izdajice 28.08.2024.

    Konačno ljepe vijesti👏👉da vidimo kome će sada uvaliti krivnju ili je opet on to nevinašce bez obraza😉

  • PLatt Forma 28.08.2024.

    Od kud ce Kamala uzeti nov.ce da snizi troskove namirnica, stanovanja I zdravstvene zastiti. Valjda ce se ti troskovi sami sniziti od straha kad nju vide.Kamala konjoglava histerična bleferica. " We all need to stay Woke" 🤮🤮

  • PLatt Forma 28.08.2024.

    Harris je ostala kao kandidat samo zato da demokrati ne moraju vratiti sav novac koji je prikupila lista Biden/Harris. Da mogu riješili bi je se odmah. Mnogi zazivaju otvorenu konvenciju da delegati odluce o kandidatu. Tako je pocelo i sa Bidenom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare