To je to što me zanima!

Trump: Amerika se treba povući iz rata u Ukrajini. Zapeli smo u tom ratu, izvući ću nas...

Sjedinjene Države nemaju vojsku u Ukrajini, no pružili su joj vojnu i humanitarnu pomoć vrijednu milijarde dolara
Vidi originalni članak

Republikanski predsjednički kandidat Donald Trump rekao je u utorak da se Sjedinjene Države trebaju povući iz rata u Ukrajini i da demokratska potpredsjednica Kamala Harris i predsjednik Joe Biden ne planiraju to učiniti.

"Biden i Kamala su nas uvukli u rat u Ukrajini i sada nas ne mogu izvući. Ne mogu nas izvući", rekao je Trump u svome govoru u saveznoj državi Georgiji.

PRIVUKLA PAŽNJU FOTO Tko je bujna cura koja je digla majicu i Trumpu pokazala grudi? 'Doniram mu od zarade'

Sjedinjene Države nemaju vojsku u Ukrajini, no pružili su joj vojnu i humanitarnu pomoć vrijednu milijarde dolara.

"Mislim da smo zapeli u tom ratu, osim ako ja ne postanem predsjednik. Završit ću ga. Ispregovarat ću i izvući ćemo se. Moramo se izvući. Biden kaže 'nećemo otići dok ne pobijedimo.' Što će se dogoditi ako oni pobijede", rekao je Trump.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • Handschar division 25.09.2024.

    Danas ako si za mir i pregovore si ekstremni desničar, Putinofil i Ruski plaćenik. Danas je progresivno financirati ratove i gledat što se događa kao u Big Brotheru, barem tako kažu militantni woke ljevičari.

  • My Name is Issusek 25.09.2024.

    nacisti iz ukraine napreduju samo u sigurnu smrt............ Pale ih u pecima jer nemaju ni vremena ni mjesta u groblju da ih sahrane. U istoriji covjecanstva niko nikada nije bio gluplji od ukrainaca, izgubiše sve zbog onoga bajdena............. Treba da se izvinu Putinu i Rusiji i da nikad više nevjeruju pokvarenom, zlom i usmrdjelom ......

  • Demma Depp 25.09.2024.

    Znao sam da ce morat doci i taj dan.Hvala ti Plenki, hvala ti Grlic-Radman, dajte jos malo lajte protiv Rusa. Kad padne jos koji dron na nas ili kazetna bomba da se i mi Hrvati veselimo !!...

Komentiraj...
Vidi sve komentare