To je to što me zanima!

Troje ozlijeđenih kod Sl. Broda! Na terenu su bili i vatrogasci: 'Izvlačili smo čovjeka iz auta'

Vatrogasci su objavili kako su na teren izašli sa sedam vatrogasaca, koji su pomogli u izvlačenje ozlijeđene osobe iz automobila
Vidi originalni članak

Troje je ozlijeđenih u prometnoj nesreći koja se u subotu ujutro dogodila nedaleko Slavonskog Broda, potvrdili su nam iz policije. Kako kažu nešto prije sedam sati došlo je do prometne nesreće, točnije slijetanja osobnog automobila, na cesti Slavonski Kobaš - Bebrina. 

STRAŠNO FOTO Čudo da nije bilo mrtvih! Ovo je mjesto gdje su se sudarili auto i kamion u Sesvetama

- Troje je osoba ozlijeđenih, kvalifikacija ozljeda još uvijek nije poznata - rekli su nam iz policije i dodali kako je očevid još uvijek u tijeku. 

Na mjestu prometne nesreće bili su i oriovački vatrogasci, koji su objavili kako su bili pozvani na intervenciju. 

- Izašli smo na teren s jednim vozilom i sedam vatrogasaca. Po dolasku pristupamo pomaganju Hitnoj medicinskoj pomoći na izvlačenju unesreće osobe iz vozila - objavili su vatrogasci. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • OBJEKTIVNIopettu 26.10.2024.

    Magla, mokra cesta i ono, ja sam sposoban. Jutros idem na posao i guzva. Kolona u ulici kojom se vozi 50. Istina, vozi se malo sporije ali s razlogom. I vec audi plese i izviruje. Da, i meni je sporo ali vozim normalno i nemam sto imati ili neimati strpljenja. Vozi se kako se vozi i to je to.

Komentiraj...
Vidi sve komentare