To je to što me zanima!

Trodnevnu bebu živu spalili u ritualu, uhitili četvero sektaša

Vođa sekte navodno je vjerovao da je kraj svijeta blizu te da je dijete antikrist. Majka djeteta navodno je i sama odobrila žrtvovanje te je među onima koje je uhitila policija
Vidi originalni članak

Policija u Čileu uhitila je četiri osobe koje navodno pripadaju jednom kultu koje optužuju da su spalile živo dijete u ritualu, donosi Sky News.

Vođa sekte navodno je vjerovao da je kraj svijeta blizu te da je dijete staro tek tri dana antikrist. Dijete su odveli na brdo u gradu Coliguayu u blizini čileanske luke Valparaiso u studenom prošle godine i bacili u vatru.

Majka djeteta, 25 -godišnja Natalia Guerra, navodno je i sama odobrila žrtvovanje te je među onima koje je uhitila policija.

- Dijete je bilo golo. Preko usta su joj nalijepili traku kako bi spriječili da vrišti - kazao je Miguel Ampuero iz tamošnje savezne policije. Ispričao je i da su djevojčicu stavili na dasku te nakon što su zazivali duhove bacili živu u vatru.

Vlasti su kazale da je sekta od 12 članova osnovana 2005. te da ju je vodio Ramon Gustavo Castillo Gaete (36).

Idi na 24sata

Komentari 121

  • IvanPodorečki 03.05.2013.

    Nisam gay ali kakve veze imaju homoseksualci sa ovime? Zato što ti biblija kaže da je to loše? Biblija kaže i da onaj koji sadi različite usjeve jedan pored drugog je nakaza i cijeli grad se treba okupiti da ga kamenuje. Kaze i da onaj ko nosi odjeću od razlicitih materijala treba biti spaljen. Kaže i da ljudi koji rade na slobodan dan (sabbath) trebaju biti ubijeni. To je samo iz biblije a siguran sam da takvih gluparija ima i po ostalim vjerskim knjigama. Takve vjere treba pratiti? Takve vjere nebi trebao negirati i blatiti? TEBI su isprali mozak. TI si zaostali i zatucani. TI si covjek koji ne misli svojom glavom. Takvi kao TI i rade ovakve gadarije. Gadiš mi se.

  • ivanzap 29.04.2013.

    oko za oko zub za zub

  • med-i-cinarka 29.04.2013.

    koja stoka,pa ja se ovom načuditi ne mogu.Dobro da nisu napisali da su muslimani jer inače šta god se ružno dešava kažu:'to je djelo muslimana'.

Komentiraj...
Vidi sve komentare