To je to što me zanima!

Tribunj: Pred kućom tasta i punice se kupao i poginuo

Plivajući u 70-ak metara širokom tjesnacu između otočića Lukovnjak i tribunjske plaže, na Bruna Marencija je u punoj brzini naletio gumeni gliser
Vidi originalni članak

Policija još traga za sivim gumenim gliserom koji je u subotu oko 10.20 sati glisirao pred Tribunjem i usmrtio kupača Bruna Marencija (43) iz Skradina. Očevici kažu da su na gliseru, koji je nakon nesreće pobjegao, plovila četiri muškarca i žena.
Bruno Marenci došao je u Tribunj sa sinovima i suprugom k njezinim roditeljima. Oko 9.30 sati uzeo je peraje, masku i disalicu te otišao okupati se ispred kuće tasta i punice. Plivao je u 70-ak metara širokom tjesnacu između otočića Lukovnjak i tribunjske plaže u središtu mjesta. Na njega je u punoj brzini naletio gumeni gliser.
- Muškarac koji je upravljao gliserom nakon udarca je usporio. Napravio je krug oko otoka Lukovnjaka, vratio se na mjesto udara, na trenutak zastao, kao da provjerava što je bilo, i potom u punoj brzini odjurio u smjeru Vodica - ispričao je Slavko Rajšel, očevidac ove stravične nesreće.
Tribunjce je zgrozila bešćutnost ljudi koji su bili na gumenom gliseru i ostavili Brunu Marencija u moru. U strahu od tih i takvih vozača brodica i glisera više ne puštaju djecu da se sama kupaju. Mjesto ove nesreće je izvan plutačama ograđene plaže. Kupanje je zabranjeno, no zbog blizine obale zabranjeno je i glisirati, odnosno voziti brže od pet čvorova.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • dusansk 26.07.2009.

    isto tako je i na cestama...

Komentiraj...
Vidi sve komentare